ПОДДРЪЖКА § ПОЧИСТВАНЕ

Споделяме опита си и ви предпазваме от грешки при поддръжка и почистване

Защо почернява среброто? Открийте как да почиствате сребро в домашни условия само за няколко минути!

От какво побеляват чашите в съдомиялната и може ли да се предотврати? Как да премахнем неприятните налепи от червено вино от вътрешната страна на декантера? Добре ли е да почистваме прибори за хранене със сода?

Всичко това и още много интересни теми прочетете в Блога на Gourmet House, раздел Поддръжка и Почистване.

Инструкции за почистване на ленени покривки Ленът е материя, която изглежда добре, дори след много години употерба. Всички ленени покривки, които Gourmet House предлага са обработени, за да се намали свиваемостта. Въпреки това, леко свиване до 4% е нормално след първото изпиране. Ние не препоръчваме сушене в сушилня, тъй като това отслабва влакната и избледнява цветовете. Почистването на петна е добре да стане възможно най-бързо, за да се предотврати втвърдяване при изсъхването им. Малко вода и сапун са обикновено напълно достатъчни. Съблюдавайте инструкциите за пране в символите от ет..
Как да мием декантери и чаши
Съдържание: ♦ Кристални чаши за вино ♦ Декантери и Гарафи ♦ Прибори за хранене от неръждаема стомата (INOX) ♦ Сребърни и Посребрени прибори Експертни съвети как да мием чаши, декантери § прибори Кристални чаши за вино Ние в The Gourmet House продаваме чаши повече от 20 години и сме експерти в областта си. Ние знаем, че когато си купувате кристални чаши, на тях няма инструкция за поддръжка, дадена от производителя. Затова искаме да Ви помогнем! Ако чашите Ви се чупят или матират при миене в миална машина, ето как да го избегнете: Матирането се получава от ост..