Отказ от покупка

Какви са условията да се откажете от покупка, направена онлайн в gourmethouse.bg?

В Gourmethouse.bg правим всичко възможно да опишем и заснемем всеки продукт обективно, така че вие, нашите клиенти да имате вярна и достатъчна информация. Ако въпреки това не сте доволни от закупения от вас продукт, независимо от причината, можете да го върнте в срок от 14 дни от доставката му. Това се нарича „отказ от договора“. За целта попълнете онлайн формуляра за връщане тук. Всички разходи, които сте направили за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността са за ваша сметка.

Някои продукти не могат да бъдат върнати и информацията за тях ще намерите по-долу. Поради тази причина, преди да върнете продукт, прочетете подробно условията за връщане в тази страница.

Как мога да върна продуктите, закупени от gourmethouse.bg ?

1. Попълнете и изпратете формуляра за връщане, като се уверите, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане. За по-сигурно ни уведомете на office@gourmethouse.bg или на телефон 0888 10 65 65, че сте изпратили такъв формуляр.
2. Изберете една от опциите за връщане:
а) Възстановяване на заплатената сума
б) Замяна с друг продукт от Gourmethouse.bg на същата стойност или с по-скъп и доплащане
в) Издаване на ваучер за покупка на продукти предлагани от Gourmethouse.bg, на същата стойност с валидност 3 месеца от датата на изпращането му. Ваучерът може да бъде прехвърлян и на друго лице; Това е чудесен начин да зарадвате някого.
3. След одобряването на молбата ви за връщане, ще се свържем с вас. После изпратете продукта с куриер или го донесете в магазина ни в София 1000, ул. Цар Шишман 37. Рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му се поема от вас.

Пратки, върнати с наложен платеж не се приемат.

Задължително е пратката да съдържа и касовата бележка, като доказателство за покупката. Ако сме ви издали и фактура, трябва да приложите и нея.

Ако изберете опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът отговаря на условията за връщане, ще възстановим сумата за стоката по банка в 14 дневен срок.

Ако донесете изделието в магазина ни, след щателна проверка на стоката и опаковката ще ви върнем парите на място, ако разбира се, всичко отговаря на условията, затова ги прочетете внимателно.

Добре е, преди да донесете стоката в магазина или да я изпратите по куриер, да се свържете с нас по телефона на 0888 10 65 65 или чрез контактната ни форма.

Условия на които трябва да отговаря стоката, за да можете да я върнете:

* Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и да не са използвани (ако има целофан, разпечатването му се счита за нарушена цялост на опаковката)
* Да няма транспортен дефект или загуба на елемент от продукта
* Стоката да не е гравирана или брендирана по ваша поръчка
* Стоката да не е изработена по ваша поръчка
* Да представите касов бон, а ако сме издали фактура – и нея.

При неспазени условия, искането за отказ от договора няма да бъде разглеждано.
Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме
Получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни.

Формуляр Отказ от покупка