За Gourmet House

Уникални подаръци и аксесоари за дома

Gourmet House e специализиран доставчик на висок клас порцелан, кристал, сребърни прибори, парфюми и аксесоари за дома. Предлагаме както продукти на престижни брандове, така и на малки манифактури и арт ателиета от цяла Европа. Колекцията ни, предлагана в нашия онлайн магазин, е богато илюстрирана със снимки и съдържа детайлна информация за да ви улесни да направите своя избор. Ние се отзоваваме с готовност на индивидуалните желания на частни клиенти, интериорни дизайнери и други професионалисти. Да бъдем експертни съветници и да обслужваме с внимание е ключово за нас.

Трупаме опит и познания от 1996 година. Внасяме директно от марките-производителки, без посредници, за да не оскъпяваме изделията. Поддържаме голям асортимент от стилни продукти с вълнуващ дизайн. Доставяме с куриер до всяка точка на България, като се съобразяваме с желанията на клиентите си.

Приказна колекция: кристал, порцелан, сребро и подаръчни комплекти

Колекцията ни включва елегантни аксесоари за интериора, посребрени рамки за снимки, декоративни възглавници и зашеметяващи вази от Lalique, Vista Alegre и американския авангарден дизайнер Jonathan Adler. Влагаме страст в предлагането на луксозни чаши Riedel, прецизно изработени кутии за часовници и бижута, както и самите уникални бижута: от премиум бранд като Лалик и от артистично ателие като Modabox. Колекцията ни от нишови парфюми и аромати за стая е великолепна. Сребърните бебешки лъжички, дрънкалки и подаръци за кръщене създават неподвластни на времето спомени. Всеки елемент остава уникална следа, вибрираща с положителна емоция.

Елегантният модерен дизайн на Gourmet House поддържа устойчива на времето колекция, съчетаваща лукс, оригиналност и човешка изработка с безупречно внимание към детайла. Тя е утвърдила Гурме Хаус като доставчик на аксесоари за най-луксозните домове, частни резиденции, яхти, както и топ ресторанти и изключителни хотели.

Ние сме експерти в обслужване на клиенти

Няма да бъдете оставени да чакате в Gourmet House или прехвърляни от служител на друг. Вместо стандартното безразлично посрещане, ние предлагаме личен и сърдечен човешки контакт, както и детайлно познаване на продуктите си.

  • При нас ще намерите онези специални предмети, които е толкова трудно да откриете другаде;
  • Нашият отдаден екип отговаря бързо на телефонните ви обаждания и мейли. Не харесваме и не ползваме кол център;
  • Благодарение на експертните си познания в нашата сфера, можем да дадем компетентни отговори за продуктите и брандовете с които работим;
  • Ние сме директни вносители и повечето наши продукти идват от склада ни;
  • Поемаме да изпълним само поръчки, които са осъществими и не подвеждаме клиентите си. Когато е възможно, се ангажираме с доставка в точен ден;
  • Всяка поръчка, онлайн и в магазина ни на ул. Цар Шишман 37 в София получават пълното ни внимание, независимо дали е малка или голяма;
  • Опаковаме подаръците красиво, като предлагаме и поздравителни картички;
  • При нас можете да платите в брой или с карта, а поръчките с куриер се заплащат в момента на доставката с наложен платеж или предварително по банка;
  • Изпращаните стоки се опаковат с огромно внимание, имат застраховка и преглед преди плащане.
За нас е важно да пазарувате от Gourmet House с удоволствие. Ако нещо не е както трябва, винаги се стремим да разрешим въпроса по най-бърз начин.

Заповядайте при нас!