Връщане и замяна

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Високото качество на продуктите от нашата колекция е тяхна отличителна черта. Въпреки това, ако бъдете неудовлетворени от наш продукт, ние имаме желание да решим случая бързо и без усложнения. Като клиент на дребно, можете да върнете или замените покупката си, ако е неупотребявана и не наранена, в срок от 14 работни дни след получаване й, след като попълните ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА. Изделията, специално изработени за вас по поръчка са единственото изключение.

Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента.

При предявяване на рекламация за предварително заплатена стока, можете да получите обратно платената от вас сума или замяна на стоката с нова.Според конкретния случай, ние ще ви предложим вариант от тези две опции. Ако вече сте заплатили поръчката си по банков път, ние ще ви върнем сумата в същата банкова сметка.

Моля, върнете изделията в оригиналните кутии в които сте ги получили, като не се има предвид опаковъчната подаръчна хартия, ако е имало такава. Те трябва да са със запазен добър търговски вид, без охлузвания и надраскване. Стоките не трябва да са ползвани или да имат повреди, причинени от неправилна употреба.

Ние ви молим да ни се обадите по телефона или чрез e-mail , преди да изпратите обратно стоките. Можете да се свържете с нас на +359 888 10 65 65 или да ни пишете на office@gourmethouse.bg

Ако доставената стока явно не съответства на заявената от вас и това може да се установи чрез обикновения й преглед, по най бърз начин тя ще бъде заменена със съответстваща, като транспортните разходи ще са за наша сметка.