Барбекю § Камина

Колекция аксесоари за барбекю и камина, декоративен кибрит на дизайнера Jonathan Adler, стек ножове и аксесоари за барбекю
Голяма дървена мелничка за сол и пипер Херкулес Светла дървена мелничка, идеалният съд за съхране...
85.00 лв.
Ефектно порцеланово слонче от Джонатан Адлер ELEPHANT MATCH STRIKE Забавен подарък, това порцелан...
132.00 лв.
Италианска мелничка за сол и пипер от тъмно дърво Мелничка за сол и пипер „Херкулес“ с модерен ди...
85.00 лв.
Дизайнерски подарък поставка за дълъг кибрит МОХИКАН Оригинален подарък поставка за кибрит МОХИКА...
132.00 лв.
Кухненски аксесоари - Вилица за месо, висяща Zack е немска марка за стоманени прибори и изделия с...
30.00 лв.
Подарете комплект големи маркови ножове за стек в красива кутия Големите стек ножове Legnoart Ang...
540.00 лв.
Има причина да изберете този комплект прибори за месо - неустоими са! Направете изключителен гурм...
189.00 лв.
Kомплект ножове за стек Fassona с дървени дръжки и качествена изработка Комплектът от 4 Legnoart ...
240.00 лв.
Решетъчна лъжица с дизайнерска дръжка от матов силикон Zack е достатъчна гаранция за качеството н...
30.00 лв.
Удоволствие за любителите на пържоли Луксозен комплект качествени стек ножове, специално проектир...
320.00 лв.
Уникални мелнички за сол за красиво подредена маса и дизайнерски подарък Луксозната мелничка за ч...
190.00 лв.

Страхотни предложения за барбекю, скара и камина

Добре дошли на партито! Освен че е метод за готвене, терминът барбекю се използва широко и за обозначаване на социални събития, където приятели и семейство се събират на открито (обикновено през лятото), за да се насладят на храната с барбекю. Хубавото време е тук, а това означава още един сезон за скара на открито, добри времена и добра храна.

За да обръщате дебелите пържоли, със сигурност ще ви трябва вилица за месо, която не само е с дълга дръжка, за да не се изгорите, но и завършва със специални зъбци, освен това - извити. Добре е да е остра, за да влиза лесно (все пак това е инструмент, а не декорация), както и да е от достатъчно дебела стомана, за да разчитате на нея. Не пренебрегвайте дръжката - силикона е устойчив на висока температура, не се износва и винаги изглежда като нов.

Ако ще печете кюфтета или кебапчета, използвайте решетъчната шпатула. Изберете надежден инструмент, той ще ви се отплати във времето и ще увеличи удоволствието ви, вместо модел, който ще ви ядосва през цялото време.

Няколко малки съвета:

Каквато и рецепта да ползвате, с мариноване или без, за да постигнете перфектното месо на скара или барбекю, е да не си играете с него или да го движите наоколо, докато се готви. Оставете го да получи своята красива маркировка от скарата. Ако при обръщане все още е залепено малко към решетката, това означава, че не е готово.

Не се изкушавайте да солите месото предварително. Солта и черния пипер се слагат точно преди да метнете пържолите върху скарата, защото солта има склонност да издърпва влагата и осолено предварително, месото ще се изсуши. Черният пипер пък ще се овлажни и ароматите му ще намалеят.

СОЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР И ПОДПРАВКИ

Освен сос за барбекю, използван най-често за ребарца, хората обикновено слагат няколко любими сухи подправки на пържолите, или дори само малко сол и черен пипер, за по-богат вкус, точно преди да поставят месото на скарата.

Уникалната ни селекция от ножове за пържоли, наричани често "стек ножове" включва наистина изключителни модели.

Когато избирате подарък за дом с камина, помислете за оригиналните кибрити, или по-точно казано поставки за кибрит за камината. Дизайнерски, те са истинско малко бижу за домашната декорация.

В Gourmet House изберете комплекти за барбекю, мелнички за пипер и стек ножове от известни брандове. Нашия магазин за луксозни подаръци в центъра на София се намира зад църквата Св. Седмочисленици. Пазарувайте при нас и ще получите лично отношение, красиво опаковани подаръци и надеждна доставка с куриер. Хубавото месо изисква хубав нож, ние го предлагаме. Независимо дали искате висококачествен готварски нож или индивидуален, за вашия стек, избора при нас е голям.