Барбекю § Камина

Колекция аксесоари за барбекю и камина, декоративен кибрит на дизайнера Jonathan Adler, стек ножове и аксесоари за барбекю
Уникални мелнички за сол за красиво подредена маса и дизайнерски подарък Луксозната мелничка за ч...
190.00 лв.
Италианска мелничка за сол и пипер от тъмно дърво Мелничка за сол и пипер „Херкулес“ ...
85.00 лв.
Голяма дървена мелничка за сол и пипер Херкулес Светла дървена мелничка, идеалният съд за съхране...
85.00 лв.
Удоволствие за любителите на пържоли Луксозен комплект качествени стек ножове, специално проектир...
320.00 лв.
Ефектно порцеланово слонче от Джонатан Адлер ELEPHANT MATCH STRIKE Забавен подарък, това порцелан...
132.00 лв.
Kомплект ножове за стек Fassona с дървени дръжки и качествена изработка Комплектът от 4 Legnoart ...
240.00 лв.
Подарете комплект големи маркови ножове за стек в красива кутия Големите стек ножове Legnoart Ang...
540.00 лв.
Решетъчна лъжица с дизайнерска дръжка от матов силикон Zack е достатъчна гаранция за качеството н...
30.00 лв.
Комплект прибори за месо от стомана Солинген - уникален подарък за готвач С този дизайнерски КАРВ...
500.00 лв.
Кухненски аксесоари - Вилица за месо, висяща Zack е немска марка за стоманени прибори и изделия с...
30.00 лв.
Дизайнерски подарък поставка за дълъг кибрит МОХИКАН Оригинален подарък поставка за кибрит МОХИКА...
132.00 лв.

Страхотни предложения за барбекю, скара и камина

Добре дошли на партито! Освен че е метод за готвене, терминът барбекю се използва широко и за обозначаване на социални събития, където приятели и семейство се събират на открито (обикновено през лятото), за да се насладят на храната с барбекю. Хубавото време е тук, а това означава още един сезон за скара на открито, добри времена и добра храна.

За да обръщате дебелите пържоли, със сигурност ще ви трябва вилица за месо, която не само е с дълга дръжка, за да не се изгорите, но и завършва със специални зъбци, освен това - извити. Добре е да е остра, за да влиза лесно (все пак това е инструмент, а не декорация), както и да е от достатъчно дебела стомана, за да разчитате на нея. Не пренебрегвайте дръжката - силикона е устойчив на висока температура, не се износва и винаги изглежда като нов.

Ако ще печете кюфтета или кебапчета, използвайте решетъчната шпатула. Изберете надежден инструмент, той ще ви се отплати във времето и ще увеличи удоволствието ви, вместо модел, който ще ви ядосва през цялото време.

Няколко малки съвета:

Каквато и рецепта да ползвате, с мариноване или без, за да постигнете перфектното месо на скара или барбекю, е да не си играете с него или да го движите наоколо, докато се готви. Оставете го да получи своята красива маркировка от скарата. Ако при обръщане все още е залепено малко към решетката, това означава, че не е готово.

Не се изкушавайте да солите месото предварително. Солта и черния пипер се слагат точно преди да метнете пържолите върху скарата, защото солта има склонност да издърпва влагата и осолено предварително, месото ще се изсуши. Черният пипер пък ще се овлажни и ароматите му ще намалеят.

СОЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР И ПОДПРАВКИ

Освен сос за барбекю, използван най-често за ребарца, хората обикновено слагат няколко любими сухи подправки на пържолите, или дори само малко сол и черен пипер, за по-богат вкус, точно преди да поставят месото на скарата.

Уникалната ни селекция от ножове за пържоли, наричани често "стек ножове" включва наистина изключителни модели.

Когато избирате подарък за дом с камина, помислете за оригиналните кибрити, или по-точно казано поставки за кибрит за камината. Дизайнерски, те са истинско малко бижу за домашната декорация.

В Gourmet House изберете комплекти за барбекю, мелнички за пипер и стек ножове от известни брандове. Нашия магазин за луксозни подаръци в центъра на София се намира зад църквата Св. Седмочисленици. Пазарувайте при нас и ще получите лично отношение, красиво опаковани подаръци и надеждна доставка с куриер. Хубавото месо изисква хубав нож, ние го предлагаме. Независимо дали искате висококачествен готварски нож или индивидуален, за вашия стек, избора при нас е голям.