Ароматни свещи за парфюм за стая BULGARIAN ROSE § OUD от CERERIA MOLLA

Производител: Cereria Molla 1899
Модел: BULGARIAN ROSE § OUD ароматна свещ
Наличност: В наличност
150.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Ароматни свещи BULGARIAN ROSE § OUD от CERERIA MOLLA

Ароматните свещи BULGARIAN ROSE § OUD са уникален парфюм за стая

Разкошните ароматни свещи CERERIA MOLLA BULGARIAN ROSE § OUD имат изискан и естествено мек, упойващ аромат.
Гордост за всички българи, аромата на тези дълготрайни парфюмни свещи е на основата на българската роза Дамасцена, уникална със своя аромат.
Тази ароматна свещ е превъзходна за отпускаща атмосфера. Отлична идея за подарък за нов дом или чужденец, тя ще допадне на всеки.
Ароматните свещи BULGARIAN ROSE § OUD от Cereria Mollа предлагаме в 1 размер:

  • Големи луксозни свещи XL по 600 грама, които горят над 80 часа, имат 3 фитила и имат силата да ароматизират по-големи стаи. Те са подходящи за луксозни жилища и хотели с отворени пространства, които да се ароматизират приятно.

Всички ароматни свещи Cereria Mollа, дори и най-малките, имат дървен капак. Горят плавно и нямат черен дим! Cereria Mollа е испанска бутикова компания, която прави всичко на ръка и от най-добрите материали.
Ароматите в свещите на Cereria Mollа са направени с натурални, естествени съставки и дори хората, чувствителни към други парфюми и ароматизатори могат да ги използват.
Без химически добавки като парафин, минерални производни и оцветители, луксозните ароматни свещи Cereria Mollа съдържат само растителен восък и етерични масла. Пламъка е плавен и постоянен, а фитила остава цял до самия край, което понякога липсва при свещи от по-нисък клас.
BULGARIAN ROSE § OUD е парфюм със сандалово дърво и мускус, добавени към упойващия аромат на българска роза. Отличен подарък за чужденец, парфюмната пирамида на свещта BULGARIAN ROSE § OUD се състои от:

  • Връхни нотки: малини, къпини и бергамот
  • Средни нотки или "сърце" на аромата: Българска роза Дамасцена § Божур
  • Базови нотки: Дървесни аромати (OUD), Сандалово дърво и Мускус, част от семейството на ориенталските парфюми. Това е смесица от съставки, които са най-общо топли, с нежен, сладък аромат, който отпуска сетивата и се харесва на всички.

Колко дълго трябва да горят ароматните свещи BULGARIAN ROSE § OUD?

Ароматните свещи с българска роза и дървесни нотки BULGARIAN ROSE § OUD се запалват за настроение или вечеря на свещи и се гасят щом аромата насити стаята. В зависимост от големината на парфюмната свещ и на помещението, това усещане може да настъпи след 30 минути или един час.
Ароматните свещи BULGARIAN ROSE § OUD имат дълготраен парфюм и са отлична идея за подарък.
Подходящи са като подарък за нов дом, за мъж, за жена и за семейство.
При възможност посетете магазина ни в центъра на София за да разгледате огромната ни колекция на живо.