Луксозен съд за лед охладител Elite сребърно покритие

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 55115-16
Наличност: В наличност
590.00 лв.
Количество
+ -
 

Ледарка Elite сребърен съд за лед с дръжки

Луксозен охладител за вино с елегантен дизайн, сребърно покритие § дръжки

Луксозен охладител, изработен от благородна стомана покрит с 22 микрона сребро, с елегантен дизайн. Шампаниерата е майсторска изработка и е ръчно полирана. Както става ясно от името, охладителя е висок клас продукт. Компактен размер, който не заема излишно място на масата. По каталог може да се поръча и в непосребрен вариант.

Носители на 17 международни награди за дизайн!

Основана през 1856 година в Италия от Джузепе Самбоне. Носители са на 17 международни награди за дизайн, а изделията им могат да се видят в Резиденции и луксозни хотели по целия свят. Самбонет правят посребрени изделия в 3 изпълнения: - Неръждаема стомана (Stainless Steel) - EPNS (electro-plated nickel silver) и - EPSS (electro-plated stainless steel). Любопитно е да знаете, че най-скъпите посребрени прибори (EPNS) се изработват от посребрена алпака, а не стомана. Алпаката е сплав от 66% мед, 21% цинк и 13% никел. Алпаката е със същата тежест като среброто и със същата мекота. Поради визуалната си близост с него, се среща и с други наименования: Nickel silver, German silver, Argentan, New silver. Някои още помнят, че алпаката бе широко разпространенa в България преди 10-ти ноември 1989 г. поради ниската цена на съставките в бившия Съветски съюз. Всъщност медта, цинка и никела са скъпи метали и са високо ценени навсякъде по света. Добре е да се знае, че дори при приборите EPNS, остриетата на посребрените ножове се правят от неръждаема стомана и не се посребряват. Причината е, че непрекъснатото механично триене на ножа ще увреди сребърното покритие.

  • • Материал: посребрени;
  • • Серия: Elite;
  • • Височина: 150 мм;
  • • Диаметър: 164 мм.

• Подходящи за миялна машина;

За да нямате петна по метала:
1) Не оставяте съдовете да пренощуват в миалната машина затворени. Винаги открехвайте вратичката след приключване на цикъла!
2) Ползвайте по - малки количества препарат и избягвайте тези с цитрусов аромат или избелващи.

Помнете, че петната са следствие от неправилна употреба, а не на некачествено изпълнение и такива рекламации не се приемат от никоя фабрика.