Луксозен Парфюм за Дома с мускус, смола и ванилия Secret Amber от Welton London

Производител: Welton
Модел: D500X8
Наличност: В наличност
350.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Дифузер с пръчици и луксозен парфюм за дома Secret Amber от Welton London

Защо да изберем дифузера Secret Amber за своя парфюм за стая?

Неустоимият дифузер с пръчици и луксозен парфюм за дома Secret Amber от Welton London има уникален аромат на бял жасмин, пудра, мускус, смола и едва доловима ванилия. Ароматните дифузери на John-Paul Welton се изработват в Грас, Франция от най-висок клас етерични масла. Високата концентрация на истински парфюм от 10% до 12% отличава този луксозен нишов аромат от другите и го прави траен и прелъстителен.
Видовете парфюми за стая могат да са електрически (с етерични масла), спрей или дифузери с клечици. Спрея е най-нетрайния от всички видове. Предимството на дифузерите с пръчици е, че нямате кабели наоколо, че можете да сложите дифузера където си поискате (в банята, например) и че не изискват никакво обслужване месеци наред. Просто излъчавт аромат и правят помещението много по-приятно. В случая с луксозните дифузери, като Secret Amber на Welton London имаме и шикозната визия на масивен кристален флакон с дървена капачка, оцветена в сребристо, но и един неповторим аромат на нишов парфюм: траен и магичен.

С какво ни пленява Secret Amber?

Завладяващ, дифузера Secret Amber е мистериозен аромат за много модерен тип чувственост.

Връхните нотки на деликатна пудра разкриват нежен розов аромат.

Сърдечните са доминирани от бял жасмин.

Базовите аромати са интензивно топлите и успокояващи нотки на смола, мускус и фин намек за ванилия.

Дизайна на дифузера Secret Amber е съвременен и шикозен и се вписва чудесно във всеки интериор. Четвъртитата кристална бутилка с опушен цвят и сребристата капачка си партнират великолепно с черните пръчици. Освен за ароматизиране на дома, елегантните дифузери на Welton London са и чудесен декоративен елемент.

Колко време ароматизира дифузера?

В зависимост от топлината в помещението, дифузера от 500 мл ароматизира поне 4 месеца, а този от 1 л. минимум 7-8 месеца. От опционалното меню, точно под цената на продукта, изберете вместимостта, която ви допада. По правило, по-големите разфасовки са по-изгодни и имат повече сила да ароматизират по-голямо помещение.

Указания за ползване на всеки ароматен дифузер

Ароматния дифузер се състои от флакон с парфюмна течност и отделен сноп специални хигроскопични пръчици. Флакона е плътно затворен с капачка. За да ароматизирате помещението, отворете капачката и натопете пръчиците в парфюмната течност, като цветя във ваза. Ако има допълнителна декоративна капачка с дупка, поставете я върху гърлото на флакона така, че пръчиците да минават през отвора на декоративната капачка. Нейната цел е да скрие резбата на гърлото на флакона и дифузера да е с красива визия. Капачката, която е затваряла плътно парфюма във флакона може да се изхвърли. След като се напоят, пръчиците ще разпръскват аромат в помещението. За да го засилите, веднъж в седмицата може да обръщате пръчиците наопаки.

Внимание: При никакви обстоятелства не палете клечките, тъй като течността е запалима;

За кого са предназначени

Уникален подарък, луксозните дифузери от колекцията Welton London са подходящи както за човек, който си има всичко, така и за по-слабо познат човек, например бизнес партньор. Разбира се, такъв изключителен парфюм за стая е един от най-оригиналните и подходящи подаръци за нов дом. Окуражаваме ви да го купите и за себе си, ще ви очарова всеки ден!

  • • Луксозен Ароматен Дифузер;
  • • Изберете от опционалното меню 500 мл или 1л;
  • • Височина: 20 см за 500 мл;
  • • Височина 30 см за 1000 мл.