Арт подарък дизайнерско плато Folkifunki на JAIME HAYON

Производител: Vista Alegre
Модел: 21127781
Наличност: В наличност
150 лв.

Арт подарък дизайнерско плато Folkifunki на JAIME HAYON

Уникална декоративна чиния на дизайнера Хайме Хайон с 3 награди

Декоративна чиния или плато за сервиране, това е произведение на изкуството, получило вече 3 престижни награди за дизайн. Част от линията Folkifunki, съвместна продукция с реномирания бранд Vista Alegre, платото може да се използва с утилитарна функция или да се окачи на стената. Тук Gourmet House може да помогне: внасяме за собствените си нужди специални английски държачи, с които да окачите платото на стената. Невидими са.

И така, няколко думи за JAIME HAYON:

Сигурно е, че няма как да подминете неговото изкуство. Ярък талант, Хайме Хайон е мащабен артист, който не спира да изненадва публиката си и да се развива. Използва умело формата и понякога залага на причудливи силуети, обикновено в съчетание с наситени багри и смели комбинации. В серията Folkifunki, допълнителен разкош внасят акцентите с истинско злато 22 карата. Ще ги видите и тук, съчетани с коралово оранжеви акварелни рисунки и контрастни черни линии.

Ако сте избрали красивото плато на Хайме Хайон за арт подарък и ви се иска да добавите още нещо, комплекта от 2 чаши за кафе Фиджи е със същия цвят – коралов оранж. Съчетават се перфектно!

Подарете на себе си, или зарадвайте някой, който заслужава.

Gourmet House се специализира в обзавеждане от висок клас за вашия дом, включително изящен порцелан, луксозни прибори за хранене и специални подаръци.

  • Плато за сервиране;
  • Производител с високо реноме;
  • Порцелан Vista Alegre;
  • Ширина: 24.5 см;
  • Дължина: 40 см;
  • Височина: 2.4 см;
  • Dishwasher safe.