Порцеланова чаша Dunoon Argyll Laguna Blue

Производител: Dunoon
Модел: Laguna Blue
Наличност: Очаква се доставка
50.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Dunoon Argyll Laguna Blue

ЗАРАДВАЙТЕ ЛЮБИТЕЛ НА МОРЕТО С ПОДАРЪК ПОРЦЕЛАНОВА ЧАША DUNOON ARGIL

Изберете младежка чаша с акварелни рисунки в синьо и тюркоазено от английски костен порцелан.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА КОЛЕКЦИЯТА ARGYLL

Това са чаши без чинийка или така наречените МЪГОВЕ. Те са големи и удобни за офиса и ежедневието. Argyll са чаши с прави стени, със стабилна дръжка, по-широка в горната си част, отколкото в основата и са с голяма вместимост от 500 мл. Богато украсени, с рисунки отвън, отвътре по дръжката и дъното, тези чаши от английски костен порцелан се харесват на всяка възраст.

Художник на артистичните рисунки върху чашата Laguna Blue е Каролин Беси. Рисунките са акварелни, цветовете синьо - зелени, а настроението - романтично.

НЕКА ВИ РАЗКАЖЕМ ЗА DUNOON:

Внасяме ги от 1999г. Дънуун е семеен бизнес, базиран в Англия, който произвежда висококачествени чаши от 1974 г. насам. Използваната суровина е Fine Bone China (China означава порцелан на английски език), извлечена в Югозападна Англия. От самото си създаване Dunoon използва високо квалифицирана работна ръка и традиционно ноу-хау, за да създаде тънка, лека и приятна за използване чаша от костен порцелан, която да хареса на всички. Макар и фина, тя е много здрава, благодарение на висококачествения порцелан, костното вещество и изпичането на 1200 º С за повече от 8 часа..

Височина 12.7 cm

• Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
• Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
• Вместимост: 500 ml
• Подходящи за микровълнова фурна

• Made in England