Порцеланова чаша Енциклопедична Dunoon Glencoe The Universe

Производител: Dunoon
Модел: The Universe
Наличност: Изчерпан
68.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша The Universe с нашата Вселена

Богато илюстрирана порцеланова чаша, пълна с интересни факти за Вселената!

Вселена е целия пространствено-времеви континиум, в който съществуваме, заедно с всички форми на енергия и материя в него – планети, звезди, галактики и междугалактично пространство. 50 милиона галактики са картотекирани до момента, 50 от които в нашата собствена "група". Тази богато илюстрирана чаша от Енциклопедичната серия на Dunoon е пълна с интересни факти, поднесени по красив начин.

Красива селекция от мъгове, чаши за чай и чайници от костен порцелан.

Английската марка Dunoon има красива селекция от мъгове, чаши за чай и чайници от костен порцелан. Те са индивидуално опаковани в елегантни подаръчни кутийки. Мъговете се ползват всеки ден и са желан подарък. Произведени са в Англия с много любов. Поддържаме над 300 различни дизайна.

Вдигнат към светлина костният порцелан прозира!

Костният порцелан (Bone china) е много по-фин и бял от обикновения. Вдигнат към светлината, той прозира. Костният порцелан е значително по-лек, а белотата му е млечна, за разлика от леко сивкавия цвят на обикновения порцелан. "Bone china" се произвежда по същия начин като обикновения порцелан, но има допълнителна съставка: костен прах...Той дава на порцелана уникалната му прозирност, млечната му белота, неустоимия фенес и изключителната здравина. ДА! Костния порцелан е супер здрав! Мнозина смятат, че понеже е фин е по-лесно чуплив. Напротив! Добавеният костен прах се превръща в стъклоподобна маса след изпичане на 1200 градуса за над 8 часа прави уникана спойка. Мислите, че костният порцелан е крехък? Помислете отново!

Височина 15 cm

  • Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
  • Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
  • Вместимост: 500 ml
  • Подходящи за микровълнова фурна
  • Made in England