Течен препарат за чистене на сребро 600 мл

Производител: Англия
Модел: ТТ600
Наличност: В наличност
40 лв.
*

Препарат за почистване на сребро 600 мл

Как се почиства сребро?

Само за 10 секунди! Този препарат е супер ефективен, течен, много лесен за употреба и почиства среброто за секунди! Не наранява повърхността, защото в него няма никакъв абразив.

Как работи?

Потапяте изделието в пластмасовата кошничка, част от комплекта, броите до 10 и го вадите. Това е! Специално създаден за почистване на сребърни и посребрени прибори, флакона е висок цели 20 см! Ако искате да почистите нещо по-високо от 20 см, което не влиза в буркана, например поднос или свещник, поставете го в НЕ МЕТАЛЕН съд, например в пластмасово легенче или голяма стъклена купа, напоете обилно с препарата голямо парче памук и започнете да го прокарвате по свещника. Колкото по-напоен е памука, толкова по-ефикасно действа препарата. Не се притеснявайте от загуби, течността, която се е стекла в съда върнете обратно в буркана на препарата и го затворете плътно с винтовата капачка след употреба.

Накрая винаги изплаквате обилно с течаща вода изделията, които сте почистили и подсушавате с мека кърпа.

За перфектни резултати, накрая полирайте с кърпата за полиране, която предлагаме в Gourmet House.

Направихме филмче, за да видите на живо как работи. Вижте го тук.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

НЕ оставяйте приборите в препарата дълго време! Изплакнете под течаща вода и подсушете с мека кърпа. Затваряйте добре капачката след работа.

ВНИМАНИЕ:

Преди употреба прочетете инструкциите!

Препарата НЕ е съвместим със стомана и може да повреди работния ви плот. Създаден е специално за почистване на сребърни и посребрени изделия! Знайте, че всички ножове с посребрени и сребърни дръжки имат стоманени остриета. Не почиствайте стоманените остриета на ножовете с препарата, а само дръжките им!

Бижута със скъпоценни или полу скъпоценни камъни може да получат увреждания от силния препарат. За целта предлагаме нежен препарат за почистване на златни и сребърни бижута с камъни и без.

Ползвайте препарата с ръкавици и очила. Бременни жени да не използват препарата! Възможно е да предизвика рак. Попаднал в очите предизвиква сериозно сълзене и възпаление. Опасен за риби и водни обитатели. Дръжте далеч от деца. Ако попадне върху кожата, измийте веднага обилно с вода. Ако попадне в очите, измийте ги обилно с вода за няколко минути. Ако ползвате лещи, махнете ги и изплакнете.

Ако имате притеснения, посъветвайте се с лекар. Съдържа THIOUREA (Тиокарбамид) - сяроорганично съединение. По-малко от 5% Анионни повърхностноактивни вещества и парфюм.

  • Течен препарат с инструкции на български;
  • Супер ефективен;
  • Голяма опаковка с 600 мл;
  • Почиства сребро в домашни условия;
  • Изработен в Англия от Tawn Talk 1895.

• Препарат за почистване на сребро;
• 600 мл;
• Почернелите или потъмнели прибори и ценни предмети, посребрени или от масивно сребро възвръщат оригиналния си цвят и блясък, само с едно потапяне за 5 до 10 секунди;
• Начин на употреба: Потопете предметите в течността. Извадете ги след 5 до 10 секунди. По-дългите предмети, които не могат да бъдат изцяло потопени, трябва да бъдат обръщани.След това се изплакват добре;

• Made in England.