Преспапие и украса ретро обувка за подарък

Производител: TGH Gourmet House
Модел: Paperweight 004
Наличност: В наличност
60.00 лв.
Количество
+ -
 

ПРЕСПАПИЕ ретро обувка за украса и подарък за дома

Красиво преспапие за украса и арт подарък за нов дом

Изберете красиво преспапие ретро обувка за украса и подарък за дома и офиса. Всяко преспапие е рисувано на ръка и е малко различно от другите. Още по-красиво е то с релефния печат DAETSCH STYLE WOODWARD.
Чудесната изработка на това ретро преспапие превръщат всяко изделие в отлична украса на един класически обзаведен дом или офис, подчертавайки стилния интериорен дизайн.
Добавете нещо интересно към вашия подарък за нов дом и допринесете за красивото обзавеждане с преспапие във форма на калъп за ретро обувки.

Какво е ПРЕСПАПИЕ?

Пресапието е малък и относително тежък предмет, който, поставен върху хартия или купчина листа, ги предпазва да бъдат разпилени от бриз. Преспапието служи и за застопоряване на лист хартия под ударите на четка за рисуване, както при китайската калиграфия.
Макар че всеки тежък предмет, като камък, може да служи като преспапие, декоративните преспапиета, като нашия калъп за ретро обувки е и уникален предмет за украса.
В Европа и света има много колекционери на преспапиета.
Произведени за първи път през около 1845 г. във Франция, декоративните преспапиета са високо ценени, а по-стойностните от тях са дори изложени в различни музеи по света. Известни преспапие колекционери са били Оскар Уайлд и Труман Капоти. Императрица Евгения (съпруга на Наполеон III), императрица Карлота (съпруга на Максимилиан I от Мексико ) и Фарук, крал на Египет също са били запалени колекционери на преспапиета.
Най-високата цена за преспапие от 258 500 долара е платена през 1990 г. за антично френско произведение.
Макар и красиви, нашите преспапиета - калъпи за ретро обувки са с далеч по-скромна цена.

На кого да подарим ПРЕСПАПИЕ?

На първо място, преспапие във форма на калъп за ретро обувки можем да подарим на себе си.
Красиво и оригинално, такова преспапие е украса, която ще допадне на мнозина и е чудесен арт подарък за нов дом на хора, които ценят истинските неща. Когато търсим подарък за нов дом или човек на изкуството, едно ръчно изработено ретро преспапие е отлична идея, съчетаваща в себе си красота § функция.

  • ПРЕСПАПИЕ ретро обувка за украса и подарък за дома;
  • Ръчно разрисувано;
  • Дължина: 22 см;
  • Ширина: около 8 см;
  • Височина: около 8 см;
  • Тежест на преспапието: 300 грама;
  • Изработено в Италия.