Луксозна чаша МЪГ Gratitude от Miranda Kerr от костен порцелан Royal Albert 300 мл

Производител: Royal Albert
Модел: 40005768
Наличност: Очаква се доставка
86.00 лв.
Количество
+ -
 

Луксозна чаша МЪГ Gratitude от Miranda Kerr от костен порцелан Royal Albert 300 мл

Gratitude луксозна чаша за кафе и чай от английски костен порцелан с дизайнер Миранда Кер

Произведена от Royal Albert, красивата порцеланова чаша мъг Gratitude от Miranda Kerr е стилна и много женствена. В розова подаръчна кутия, луксозната чаша от костен порцелан с летящи пеперуди и златни кантове 22к. е създадена да впечатлява. Дело на Миранда Кер и английската фабрика Royal Albert, това е дизайнерска чаша, която носи радост всеки ден..
Пищно украсена, дори отвътре чашата мъг има декорация от миниатюрни пеперуди, розови рози и божури. Акцентите от истинско злато допълват луксозното излъчване.
Очарователна розова кутийка прави този подарък за жена неустоимо красив.
С вместимост от 300 ml, романтичната дизайнерска чаша Gratitude от Miranda Kerr може да се използва както за чай, така и за дълго кафе или капучино.

Какво означава МЪГ и защо наричаме така луксозната чаша от Miranda Kerr?

Мъг е вид порцеланова чаша, която обикновено се използва за пиене на топли напитки, като кафе, горещ шоколад или чай. Чашите мъг обикновено имат дръжка и са за по-голямо количество течност, отколкото други видове чаши. Най-често те са с вместимост 350-500 мл. Нямат чинийка.
Това ги прави идеални чаши за офис или дом, защото са удобни и достатъчно големи.
Колекцията чаши мъг в Gourmet House се състои най-вече от английски мъгове, висок клас, като луксозната чаша МЪГ с пеперуди от Miranda Kerr.
Идеална за марков подарък за жена, чашата мъг от Миранда Кер става "любима чаша" на своя притежател.

Royal Albert луксозен порцелан ли е и заслужава ли си чашата за чай от Миранда Кер?

Историята на Royal Albert датира отпреди 100 години. Maкар че самата марка Royal Albert е регистрирана през 1904 г., тя се появява на мястото на Albert Works, фабрика построена още през 1896 г. Компанията е кръстена в чест на принц Албърт, роден през 1895 г. и кръстен в памет на своя прадядо, най-известният от викторианските Алберти.
От самото си създаване, луксозните изделия, като чашата МЪГ от костен порцелан Royal Albert, привличат вниманието на потребителите с вкус към красивото и романтичното.
И до ден днешен Роял Алберт остава един от най-търсените производители на порцелан с богата история. Изящната чаша МЪГ от Miranda Kerr с пеперуди и божури олицетворява съвършенството в чашите от този английски бранд.

Как се прави костния порцелан Royal Albert за чашите Миранда Кер?

Чашите за чай и кафе от Royal Albert Bone China се произвеждат от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато и деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък. При тази чаша мъг имаме два златни канта и акценти от злато по дръжката на дизайнерската чаша.
Уникалният производствен процес създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на този мъг с цветя и пеперуди гарантира, че ще можете да се наслаждавате на красотата му дълги години напред.

Защо хората харесват порцелана Royal Albert и чашите на Миранда Кер?

Финият костен порцелан Royal Albert е много търсен от колекционери, любители на чай и тези, които искат красив подарък от порцелан. Неговият осъвременен класически дизайн, красиви декорации, както и богатата му история, го правят предпочитан от ценителите на фин порцелан по целия свят.
Известни със своята издръжливост и чар, чашите от фин костен порцелан Royal Albert са отличен избор, когато търсим специален подарък от известна марка. Зашеметяващият дизайн на колекцията Миранда Кер за Роял Албърт я прави предпочитана при избора на марков подарък от фин костен порцелан.
Всяко красиво изделие от тази колекция, като порцелановата чаша мъг с цветя и пеперуди, може да се добавя към другите, така че с времето порцелановата колекция да се надгражда и обогатява.

Посетете нашия магазин за порцелан в центъра на София за да изберете от многото модели в наличност или поръчайте сигурна и бърза доставка с куриер.

  • • Луксозна чаша МЪГ от Miranda Kerr и Kостен порцелан Royal Albert;
  • • Подаръчна кутийка;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Чаша за чай и кафе без чинийка;
  • • Вместимост: 300 мл.