Сервизи за хранене

Разчитайте на атрактивни порцеланови сервизи за хранене от Gourmet House

Колекция порцеланови сервизи на водещи марки като Wedgwood, Vista Alegre и Raynaud. Открийте очарованието на Лиможкия порцелан или полупрозрачния и лек костен порцелан в атрактивната ни колекция. Намерете модели, които няма да видите другаде и изберете дизайн, който е в унисон с вас.

Бели порцеланови сервизи

Белият порцелан е класика. И все пак, всеки сервиз за хранене е много различен. Има чинии с матов борд; други изглеждат така, сякаш имат сложна инкрустация; някои са квадратни, а при други ръчно рисувани кантове от чисто злато и платина внасят елемент на блясък в красотата им. Такова изключително занаятчийско майсторство може да бъде постигнато само с впечатляващото ноу-хау на бележити производители на порцелан като Wedgwood и Raynaud.

Те създават изделия от изключително бял порцелан, които макар и сдържани в цвета си, са изключително вълнуващи по своята форма и усещане. Белият порцелан никога не е скучен и по отношение на цвета. Точно както снегът показва безброй нюанси, така и белият порцелан. Именно тази липса на цвят прави белия порцелан толкова вечен.

Порцеланът, рафиниран със сребро или платина, е определението за истинска елегантност. Тези благородни метали внасят аристократизъм в дизайна на всеки сервиз за хранене.

Посетете страницата каталог на белите сервизи в сайта ни.

Цветни и декорирани сервизи за хранене

Порцеланът, декориран със злато, истинско бижу на масата. Няма значение дали порцелановият предмет е само частично или изцяло украсен със злато. Точно като елегантните бижута, златните декорации подобряват външния вид на порцелановите чинии, плата или чаши. Всички топ производители обичат да усъвършенстват порцелата си с този благороден метал. Те използват само 22-каратово злато, което се полага на ръка - и резултатът: уникални бижута за масата.

Декорираният порцелан придава характер на маса и е идеален за изразяване на собствен стил. Има впечатляващо разнообразие. Някои от дизайнерите вече са получили своето международно признание, други в момента са на гребена на вълната. Декорираните порцеланови сервизи за хранене всъщност могат да се разглеждат като мини произведения на изкуството. Те са създадени с голямо внимание от производителите на порцелан като Vista Alegre, Wedgwood и Raynaud. Художниците се фокусират върху създаването на всяко изделие в продължение на дни или седмици. Самите цветове изискват сложна производствена процедура - а крайният резулт е много впечатляващ.

Разгледайте нашия пълен каталог с цветни сервизи за хранене.

Луксозни сервизи за хранене

Редките цветя, акварелни рисунки и червени корали оживяват върху белия Лиможки или костен порцелан. На масата за вечеря, луксозният порцелан внася празнично настроение и е привличащ погледите акцент, независимо дали е индивидуално изделие или цялостен луксозен сервиз за хранене. Моделите, отговарящи на понятието Луксозен сервиз за хранене, можете да разгледате тук.