Сватбени подаръци

Прекрасни идеи подаръци за сватба от асортимента на Gourmet House

Трябват ви идеи за сватбен подарък? Нека помогнем, имаме опит в това.

Намирането на перфектния подарък за сватба не е лесна задача, още повече, че всяка двойка има различни предпочитания. За да ви е по-лесно, The Gourmet House споделя най-добрите идеи за сватбени подаръци, които можете да закупите сега. От традиционните подаръци за сватба до уникални подаръци, които няма да намерите в универсален магазин, всеки от тези внимателно избрани артикули ще зарадва всяка двойка.

Две луксозни чаши от костен порцелан

Малко лукс всеки ден - това е перфектното мото към прелестните чаши, които можете да подарите на сватба.

Съчетайте две отделни чаши - една за нея и една за него и денят им ще започва великолепно. Изберете от огромната ни колекция английски чаши за кафе и чай от костен порцелан тук. Алтернативно, харесайте готов сет от изложените тук.

Комплект ножове

Това е подарък за цял живот! Кухненските ножове се ползват всеки ден и понеже са инструмент, трабва да са истински качествени. Вижте селекцията ни от комплект ножове за готвене, за стек, както и ножове за сирене тук. Подарявайки нож, трябва да получите символична отплата, дори да е една стотинка, и макар, че това звучи доста нелепо в 21 век, все още има хора, които вярват в суеверия, като това.

Луксозни подложки за хранене

Прекрасен подарък за сватба! Винаги необходим и напълно необвързан с размера и формата на масата. Нашите подложки за хранене от плат са изумително изработени, такива няма да намерите другаде. Майсторски изпопани, от чист португалски лен, премиум качество. Не се свиват при пране, цветовете са благородни, а излъчването - шикозно. Вижте колекцията ни тук и при желание, добавете салфетки от същия лен, които също ще намерите в сайта ни.

Сребърен панер за хляб

На пръв поглед може и да не звучи атрактивно, но само ги вижте! Изплетени от сребърни нишки, нашите луксозни панери за хляб са като никои други! Хлябът е Живот! Съчетайте със солнички и подарете с посланието: Много хляб и сол да изядете заедно!

Рамка за снимки

Разгледайте нашата колекция сватбени рамки за снимки - те са страхотен подарък! Посребрени, стилни, вечни! Още по-хубави са, когато надпишем имената на булката и младоженеца, а защо не и датана на сватбата? Шедьовъра в Колекцията са посребрените рамки на Vera Wang. Изберете най-хубавата тук и ако бюджетът позволява, добавете свещник или пръстени за салфетки в същия стил от изобилието на модели в магазина ни.c

Кристални чаши за вино

Това е един от най-желаните подаръци за сватба, според самите младоженци. Изберетеcкристален сервиз от клáсните предложения в сайта ни, включително луксозни чаши за вино на световния лидер Riedel.

Когато подаръкътcе за много близки хора, порцеланов сервиз или прибори за хранене са идеални. Нашите колекции включват както луксозни сервизи за хранене, така и модели с изключително съотношение цена - качество. Изберете по ваш вкус, или подарете ВАУЧЕР за подарък от Gourmet House на избрана от вас стойност.