Дизайнерски чаши за кафе с корали от лиможки порцелан Raynaud

Производител: Raynaud
Модел: Корали Raynaud
Наличност: В наличност
260.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Уникални чаши за кафе от лиможки порцелан Raynaud

Направете луксозен подарък с корали и злато с дизайнерски френски чаши от лиможки порцелан

Тези уникални чаши за кафе от лиможки порцелан Raynaud са проектирани от дизайнера Алберто Пинто за световноизвестния френски бранд Raynaud. Колекцията се нарича Cristobal Coral и е една от най-търсените сред произведенията на френската фирма.
Изящна, всяка чаша е изработена от снежно бял и полупрозрачен лиможки порцелан и е украсена с рисунки на корали в ярки цветове. Можете да изберете между червени корали, сини или смарагдово зелени. По поръчка можем да доставим още захарница, чайник и каничка за мляко, както и десертни чинии от същата колекция.
Ярка, жизнена и запомняща се, декорацията с корали се отличава с красив контраст между белия порцелан от Лимож и ярките рисунки. Чашите с червени корали можете да съчетаете с порцеланова ваза от същия дизайнер и производител. Сините чаши с корали могат да се съчетаят с изящното квадратно плато за сервиране на бонбони, ядки или дребни плодове от същата колекция или с голямата ваза със сини корали.
Харесван от световни знаменитости, лиможкия порцелан от Raynaud Франция изпъква със стил, който най-добре може да бъде описан като официален и по френски елегантен. Златото, използвано във всяка чашка на Бранда е истинско, 24 карата и се нанася ръчно, от декоратори с огромен опит. Четките за течно злато са много скъпи и са изработени от фини косъмчета от опашка на катерица. Златото се нанася течно, а след това се изпича на висока температура, за да придобие устойчивост.
Raynaud (Рено) е луксозен френски бранд, създаден през 1849 г. и е единствената оцеляла от 11 фабрики за порцелан, съществуващи в Лимож. След толкова катаклизми, множество малки и две големи световни войни, това е повод за гордост и доказателство, че марката не спира да се харесва от хората с вкус и висок стандарт по света.

  • Уникални чаши за кафе от лиможки порцелан Raynaud;
  • Цената е за една чашка с чинийка;
  • С акценти от истинско злато 24 карата;
  • Мийте ръчно или в миялна с течен, НЕ-абразивен препарат;
  • Диаметър: 6 cm;
  • Височина: 7 см;
  • Вместимост: 130 мл;
  • Тежест: 195 грама;
  • Изработена в Лимож Франция от Raynaud.