Vista Alegre My Rear Spirits кристална ГАРАФА ЗА УИСКИ

Производител: Vista Alegre
Модел: 48003445
Наличност: Очаква се доставка
450 лв.
Този продукт има минимално к-во на поръчка 1000

Vista Alegre кристална ГАРАФА ЗА УИСКИ § злато Gold Century

Престиж, лукс, красота § практичност от кристал с 22 карата злато

My Rear Spirits е кристална гарафа за уиски и високоалкохолни напитки с неподражаема красота. Ръчно гравирана, тя е с 22 каратова златна украса и тежка тапа с надпис „Моят рядък алкохол”. Тази ценна бутилка е предназначена, както да запази, така и да представи по най-добрия и елегантен начин част от вашата колекция от редки напитки. Всеки любител на уиски, водка, ром, ракия или друго питие има нещо специално в шкафа с напитки. Дали е рядко и трудно достъпно или направено по специален за собственика повод, всички тези „амброзии” се нуждаят и от по-специално отношение, касаещо съхранението и последващото споделяне със себе си, с роднини или с приятели. Луксозна, елегантна, ръчно полирана до съвършенство, гарафата има тежка тапа. Перфектно лягаща в гърлото на гарафата, тя предотвратява изпарението на алкохола (често наричан „ангелски дял”).

Носител на две престижни награди за дизайн, този изумителен декантер отговаря на всички изисквания на отдадения колекционер и човек с вкус и престиж.

Защо Ръчен Кристал?

Голямата разлика между машинно лятия и ръчно правения кристал, не е само във времето необходимо за изработката на изделието. Голямата разлика е КАЧЕСТВОТО. Блясъка на кристала, пречупването на светлината, звукът (при чашите), деликатността и естетиката на линиите и не на последно място личното отношение на майстора-гравьор, правят ръчно духаният и гравиран кристал много по-красив, бляскав, елегантен и ценен.

За себе си или за подарък?

В представите на повечето българи, такава луксозна гарафа за уиски е идеалния подарък. За човек, който си има всичко, подарък за кум, подарък за лекар или друг специалист, оказал ни помощ в критичен момент. Или за приятел, когото високо ценим. За колекционер на уиски, на ром, на ракия или друга високоалкохолна напитка. А всъщност, не трябва ли една от първите ни мисли да е: А аз не съм ли човек? Не съм ли заслужил и аз малко уважение и лукс? И верният отговор е „ДА!”.

Каква радост е да се поглезиш, както да можеш да поглезиш и други. С красота, с лукс, с респект към престижа и красотата.

  • Кристална гарафа за уиски;
  • Производител с високо реноме;
  • Кристал Vista Alegre;
  • Акценти от 22к злато;
  • Дължина: 10 см;
  • Височина: 17,5 см;
  • Тегло: 1580 гр.