Чаша за червено вино Riedel Sommeliers Mature Bordeaux

Производител: Riedel
Модел: 4400/0
Наличност: Очаква се доставка
220 лв.
*
Този продукт има минимално к-во на поръчка 2

Чаша за червено вино Riedel Sommeliers Mature Bordeaux

Riedel Sommeliers Mature Bordeaux Луксозна чаша за отлежало червено вино

Тази кристална чаша е от най-луксозната серия на известния бранд RIEDEL, Sommeliers. Ръчно правена, тя е изваяна от феноменалните майсторски ръце на виртуозите в Австрия. Ако някога имате възможност да посетите фабриката на Ридел в Алпите, непремено го направете. Там има балкон за посетители, от който да наблюдавате процеса на ръчна изработка, като на длан. "Наблюдавате" не е точна дума. Много по-вярно би било да се каже "да се възхитите" или "да се впечатлите". Едва когато сами видите как майстора "стъклодув" загребва от пещта стопения кристал във вид на огнено червена лава и от него създава чашата, която виждате тук, ще разберете защо цената й е такава.

Освен това, тази кристална чаша е създадена специално за хармонизиране аромата и вкуса на отлежалите вина. RIEDEL са всепризнати експерти в света на чашите и ги създават с прецизност и специално отношение към самата напитка. Формата подчертава кадифената, жива текстура на виното, като изважда на преден плодовете и гарантира дълъг, балансиран завършек.

Супер леки, издръжливи и безопасни за съдомиялни машини, кристалните чаши от серията Sommeliers са с красив силует и се отличават с дълги, фини столчета и големи, стабилни основи.

Тази опаковка съдържа една чаша.

  • Материал: кристалин
  • Модел: Sommeliers
  • Височина: 216 мм;
  • Диаметър: 80 мм;
  • Вместимост: 350 мл;
  • Бранд с високо реноме.