Кристиан Лакроа луксозно плато порцелан Vista Alegre

Производител: Vista Alegre
Модел: 21119538
Наличност: Изчерпан
270.00 лв.
Количество
+ -
 

Chrisian Lacroix Дизайнерско плато порцелан Vista Alegre

Порцеланово плато на Chrisian Lacroix с емблематичен десен - Paseo.

Кристиан Лакроа не спира да ни очарова с елегантната си естетика, взела връх в това матово порцеланово плато. Орнаментите са релефни и наподобяват дантела. Модела "Пасео" е любим на създателя си и той често го използва като свой подпис. Релефа е майсторска изработка с много ръчна работа. Този тип матов порцелан без глазура се нарича "бисквит".
Със същия иконичен десен Paseo са украсени и парфюмните свещи на големия френски дизайнер Christian Lacroix. Затова и съчетаването на аристократичното порцеланово плато в бяло с луксозна ароматна свещ в черно със същия декор го превръща в изключително стилен подаръчен комплект.

Това е оригинален подарък за човек с вкус или за някого, когото искате да впечатлите. Красивите произведения на Кристиан Лакроа са предмет почитан като скъп спомен и великолепен подарък за човек който има всичко.

Vista Alegre е марка за луксозен порцелан и кристал от 1824 г.

От 1824 г. Vista Alegre произвежда фин порцелан във фабричното си имение в Португалия. Само 5 години след създаването си, през 1829 г. тя вече е наречена Кралска фабрика, като признание от Португалския двор за нейното високо майсторство и изключителна естетика.
От началото на 19 век Къщата участва в различни международни изложения, където получава признание за изключителното си качество и уникален стил. Днес произведенията на Vista Alegre са многократно награждавани с най-престижните отличия за дизайн - наградата „Red Dot Design Award“, наградата "German Design Awards" и трофеят на списание „wallpaper“.
Тези специални отличия се материализират в огромен престиж за вековната марка, инвестираща в артистични проекти за сътрудничество с творци от цял свят, без да пренебрегва традиционните си вековни корени.

Световно признати дизайнери работят с Vista Alegre

Големи имена в съвременния дизайн, живопис и скулптура са дали таланта си в създаването на творби на Виста Алегре. Christian Lacroix, Jaime Hayon, Siza Vieira, Joana Vasconcelos, Patrick Norguet, Malangatana, Karim Rashid, Brunno Jahara, Carsten Gollnik и Sam Baron са някои от дизайнерите, създали проекти специално за Бранда.
Това донася на 200 годишната марка безспорен международен престиж.
Президентът на Португалската република използва сервизите на Vista Alegre за държавните официални приеми. Порцелановите сервизи на Виста Алегре се използват и в Белия дом, както и в редица кралски семейства.
Луксозният порцелан с марка VA е високо ценен от световни политически лидери, като английската кралица Елизабет II, испанския крал Хуан Карлос, холандската кралица Беатрис, бившия президент Роналд Рейгън на Съединените щати и бразилския президент Лула да Силва - всички те притежават сервизите на Vista Alegre.
Но масите на знаменитостите не са единствените места, където можете да намерите произведения на Vista Alegre, музеите по света също държат ценни предмети в своите изложбени зали.
Днес Vista Alegre може да се купи в луксозни магазини в повече от 30 страни по света, за щастие и в България от Gourmet House.

Vista Alegre - дизайнерско плато Chrisian Lacroix:

  • кръгло плато- 1 бр;
  • диаметър 33 см;
  • Подходящи за миална машина;
  • Made in Portugal