Christian Lacroix Vista Alegre дизайнерско плато за сервиране

Производител: Vista Alegre
Модел: 21122087
Наличност: В наличност
150.00 лв.
Количество
+ -
 

Christian Lacroix дизайнерско порцеланово плато

Карибско очарование в плато за сервиране от Christian Lacroix и Vista Alegre

Тази нова порцеланова колекция, разработена от Christian Lacroix за Vista Alegre, е пищно украсена и символизира изобилие и благоденствие. Акварелните цветя, пеперуди и водни кончета върху бял порцелан носят радостни трепети и усещане за Долче Вита. Декоративната чиния е с ефектен дизайн. Къдрава по края, тя е с два различни канта. Половината плато е завършено със злато 22 карата, а другата - с платина. Естествено, кантовете са рисувани на ръка: умение, за чието усвояване декораторите се упражняват с години.

Създадена от талантливия Christian Lacroix, дкоративната чиния Caribe е уникален подарък за човек който има всичко, съчетаващ аристократизъм и дизайнерско присъствие. Тя може да се постави върху елегантна стойка за декоративни чинии за ефектна украса в интериора. 

Подарете като предмет почитан като скъп спомен за годишнина от сватба, рожден ден или зарадвайте кумовете си. Винаги има какво да допълните към специален подарък като този: в Gourmet House предлагаме голяма колекция Christian Lacroix.

Колекцията Caribe на Christian Lacroix за Vista Alegre е наградена с почетен знак от German Design Award 2016.

Vista Alegre е марка за луксозен порцелан и кристал от 1824 г.

От 1824 г. Vista Alegre произвежда фин порцелан във фабричното си имение в Португалия. Само 5 години след създаването си, през 1829 г. тя вече е наречена Кралска фабрика, като признание от Португалския двор за нейното високо майсторство и изключителна естетика.
От началото на 19 век Къщата участва в различни международни изложения, където получава признание за изключителното си качество и уникален стил. Днес произведенията на Vista Alegre са многократно награждавани с най-престижните отличия за дизайн - наградата „Red Dot Design Award“, наградата "German Design Awards" и трофеят на списание „wallpaper“.
Тези специални отличия се материализират в огромен престиж за вековната марка, инвестираща в артистични проекти за сътрудничество с творци от цял свят, без да пренебрегва традиционните си вековни корени.

Световно признати дизайнери работят с Vista Alegre

Големи имена в съвременния дизайн, живопис и скулптура са дали таланта си в създаването на творби на Виста Алегре. Christian Lacroix, Jaime Hayon, Siza Vieira, Joana Vasconcelos, Patrick Norguet, Malangatana, Karim Rashid, Brunno Jahara, Carsten Gollnik и Sam Baron са някои от дизайнерите, създали проекти специално за Бранда.
Това донася на 200 годишната марка безспорен международен престиж.
Президентът на Португалската република използва сервизите на Vista Alegre за държавните официални приеми. Порцелановите сервизи на Виста Алегре се използват и в Белия дом, както и в редица кралски семейства.
Луксозният порцелан с марка VA е високо ценен от световни политически лидери, като английската кралица Елизабет II, испанския крал Хуан Карлос, холандската кралица Беатрис, бившия президент Роналд Рейгън на Съединените щати и бразилския президент Лула да Силва - всички те притежават сервизите на Vista Alegre.
Но масите на знаменитостите не са единствените места, където можете да намерите произведения на Vista Alegre, музеите по света също държат ценни предмети в своите изложбени зали.
Днес Vista Alegre може да се купи в луксозни магазини в повече от 30 страни по света, за щастие и в България от Gourmet House.

  • • Материал: порцелан;
  • • Ръчна декорация с акценти от злато и платина;
  • • Размери: 27,8 см.

Chrisian Lacroix декоративна чиния за специален подарък

  • Кръгло плато - 1 бр;
  • Размери: 27.8 см;
  • Кантове от злато и платина;
  • Не подходящо за микровълнова печка;
  • Подходящо за миална машина;
  • Made in Portugal