Villa Buti Eclissi нишов парфюм с мента и грейпфрут

Производител: Villa Buti
Модел: DP4
Наличност: В наличност
260 лв.

Eclissi нишов парфюм Villa Buti

Villa Buti ECLISSI харизматичен нишов парфюм, унисекс

Модерен, ECLISSI Essenza N°4 e eднакво добър за мъже и за жени. Неустоим, този аромат носи свежия полъх на солен вятър. Сякаш сме в облак от морски вълни и бяла пяна. Свеж като влажен бриз, парфюма е пропит от позитивна енергия и готовност за приключения. С приятен и лек спомен за мента и грейпфрут, но най-вече море, вълни и солен вятър.

Какво е НИШОВ ПАРФЮМ и защо Унисекс?

Нишовата или Селективна парфюмерия, като парфюмите на Villa Buti не са аромати, популяризирани чрез масирани рекламни кампании, в които са привлечени лица от шоу-бизнеса и модните списания. Това е по-скоро нуждата на парфюмера да създаде специален, авторски аромат под който да се подпише и с който да изгради облика си. Затова тези парфюми често са унисекс.

Авторите на селективната парфюмерия използват не само 100 % натурални етерични масла, но и търсят премиум качество, от най-добрата реколта и от специфичен регион, който дава именно желания нюанс... Важни са годината на производство на суровината и нейния „тероар”. Нерядко ароматите са провокативни или рядко срещани: дъвка съкъз, нежна пудра, сладък табак, тамян, кожа, дървесни тонове, мирта, треви, листа на смокиня...

Нишовата парфюмерия не се продава в хипермаркетите и в обикновените универсални магазини, а в артизански бутици в които между търговеца и клиента се завързва разговор като в клуб по интереси. Общуването и обмена на впечатления са неотменни за този тип луксозни магазини и това изгражда допълнителен „ореол” на парфюмната субстанция.

Нишовата парфюмерия дава на великите парфюмери творческа свобода, много време и не ги притиска с маркетингово налягане.

Накратко, ароматите от елитната нишова парфюмерия могат да удивляват, да ви накарат да се влюбите в тях, да ви смутят, шокират, потопят в спомени, но никога да ви оставят равнодушни.

  • Парфюм;
  • Колекция нишови парфюми;
  • Villa Butti;
  • 100 мл;
  • Made in Italy.