Нишов парфюм за мъже Marmo от Villa Buti

Производител: Villa Buti
Модел: DP1
Наличност: В наличност
260.00 лв.
Количество
+ -
 

Нишов парфюм с борови иглички и лавандула Marmo Villa Buti

Мъжки нишов парфюм Villa Buti Marmo - дървесен и пикантен

Essenza N°1 или MARMO е нишов парфюм за мъже от Villa Buti. Моментално завладяващ, MARMO е лукозен мъжки аромат с изключитено интересни, преливащи се един в друг аромати. Както е при нишовите парфюми и тук вълшебното ухание се дължи не само на естествените, луксозни етерични масла, но и на огромния талант на парфюмериста, посветил повече от година на създаването му. Ароматната картина на Essenza N°1 се развива постепенно, но мощно. Започва с лавандула, стафиди, кардамон, лимонова коричка, портокалови цветчета и борови иглички. Преминава през жасмин и розмарин, а в края се долавят животински мускус, дъбов мъх и бразилски палисандър (розово дърво). Уникална комбинация! Парфюм за стилен мъж, който не крие своите достойнства.

Едновременно свеж и пикантен, той е дълготраен и интригуващ. Развива се в неустоима ароматна хармония и обещава интересна развръзка.

Какво означава НИШОВ ПАРФЮМ и Селективна парфюмерия?

Нишовите парфюми, като Marmo, или Essenza N°1 не са аромати, популяризирани чрез масирани рекламни кампании, в които са привлечени лица от шоу-бизнеса и модните списания. Това е по-скоро нуждата на парфюмера да създаде специален, авторски аромат под който да се подпише и с който да изгради облика си. Затова тези парфюми често са унисекс.

Авторите на селективната парфюмерия използват не само 100 % натурални етерични масла, но и търсят премиум качество, от най-добрата реколта и от специфичен регион, който дава именно желания нюанс... Важни са годината на производство на суровината и нейния „тероар”. Нерядко ароматите са провокативни или рядко срещани: дъвка съкъз, нежна пудра, сладък табак, тамян, кожа, дървесни тонове, мирта, треви, листа на смокиня...

Нишовата парфюмерия не се продава в хипермаркетите и в обикновените универсални магазини, а в артизански бутици в които между търговеца и клиента се завързва разговор като в клуб по интереси. Общуването и обмена на впечатления са неотменни за този тип луксозни магазини и това изгражда допълнителен „ореол” на парфюмната субстанция.

Нишовата парфюмерия дава на великите парфюмери творческа свобода, много време и не ги притиска с маркетингово налягане.

Накратко, ароматите в елитната нишова парфюмерия могат да удивляват, да ви накарат да се влюбите в тях, да ви смутят, шокират, потопят в спомени, но никога да ви оставят равнодушни.

  • • Мъжки парфюм;
  • • Колекция нишови парфюми;
  • • Villa Butti;
  • • 100 мл;
  • • Made in Italy.