Lalique Encre Noire мъжки парфюм с тамян & сандалово дърво

Производител: Lalique
Модел: M13201
Наличност: В наличност
206.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Lalique Encre Noire шипров МЪЖКИ ПАРФЮМ тамян & ветивер

Може много да се говори за аромата на Lalique Encre Noire

Най-просто казано, Lalique Encre Noire е шипров мъжки парфюм с тамян и ветивер. Освен това ухае на кожа, кедър, сандалово дърво и черен пипер. Дело на Nathalie Lorson, Encre Noire е описан в книгата "The Perfume Bible" и е в първата десятка на най-добрите парфюми за всички времена, задължителни да се подушат. За предпочитане - върху врата на мъж!

Encre Noire Lalique е еманацията на парфюмите ветивер

Доминиран от кипарис и ветивер, допълващите нотки в Encre Noire са кедър, мускус, грейпфрут и ликорис. И все пак аромата се променя постоянно ... но "пространствено", а не "временно".
Този минерално - тревист облак има изтънчен и елегантен кант от интензивна кожа и дъвка съкъз. А после идват кедър и черен пипер с повей от тамян.
Макар и обявен за мъжки, парфюмът Lalique Encre Noire не е нищо друго освен изискан и абсолютен унисекс. Би харесал на всички, които обичат сложните дървесно-кожени аромати с тамян, независимо какъв пол са. Вероятно в това се крие мистиката на този така завладяващ шедьовър.

Още нещо любопитно

Бутилката е вдъхновена от мастилницата Biches, проектирана от Рене Лалик през 1913 г. Черен куб от кристал, тя има запушалка от тъмно дърво, отново с формата на куб. Като парфюм - икона Encre Noire има и имитации. Ако искате оригинален, траен и истински Lalique Encre Noire, купете го е Gourmet House: единствения вносител на Лалик за България. Естествено, листвани сме и в сайта на Бранда като партньор.

Посетете Gourmethouse когато избирате изискан подарък - онлайн или на живо, в нашия магазин за парфюми в софия център.

Ние сме експертни съветници и подхождаме с разбиране към спецификите, на които всеки подарък трябва да отговаря. Опаковаме безупречно. Изпращаме с куриер бързо и надеждно изделието, което сте избрали, като се стараем да ви улесним във всяка една стъпка.

  • • Оригинален парфюм Lalique Еncre Noire 100 мл;
  • • Made in France.

• Мъжка тоалетна вода Lalique Encre Noire;
• В луксозна фирмена опаковка;
• 100 мл;

• Made in France