Lalique мъжки парфюм Encre Noire

Производител: Lalique
Модел: M13201
Наличност: В наличност
188 лв.
*
*

Мъжки парфюм Lalique Encre Noire

Може много да се говори за аромата на Lalique Encre Noire.

Дело на Nathalie Lorson, описан в книгата "The Perfume Bible", той е в първата десятка на най добрите парфюми за всички времена, задължителни да се подушат. За предпочитане - върху врата на мъж!

Encre Noire Lalique е еманацията на парфюмите ветивер.

Доминиран от този аромат, допълващите нотки: кедър, мускус, грейпфрут и ликорис, остават дискретно приглушени. И все пак аромата се променя постоянно ... но "пространствено", а не "временно". Отблизо е землисто-зелен, ярък, макар и не остър, и притежаващ толкова много любов към ветивера! Ароматът е минерален - гладки бели камъни на суха сива земя ... девствена, почти до стерилността на праисторически пейзаж.
Този минерално - тревист облак има изтънчен и елегантен кожен кант: неочаквано, урбанистично докосване при тази така странно "натурална" смес. Макар и обявен за мъжки, парфюмът на Lalique Encre Noire не е нищо друго освен изискан и абсолютен унисекс. Би харесал на всички, които обичат минералните и землисти аромати, независимо какъв пол са. Вероятно в това се крие мистиката на този така завладяващ аромат.

Посетете Gourmethouse когато избирате изискан подарък - онлайн или на живо, в нашия магазин за парфюми в софия център.

Ние сме експертни съветници и подхождаме с разбиране към спецификите, на които всеки подарък трябва да отговаря. Опаковаме безупречно. Изпращаме с куриер бързо и надеждно изделието, което сте избрали, като се стараем да ви улесним във всяка една стъпка.

  • Оригинален парфюм Lalique Еncre Noire 100 мл;
  • Made in France.