BASTIDE TRADITION ROUGE 2020 ФРЕНСКО ЧЕРВЕНО ВИНО ОТ 30 ГОДИШНИ ЛОЗИ

Производител: TGH Gourmet House
Модел: BASTIDE TRADITION ROUGE
Наличност: В наличност
29.00 лв.
Количество
+ -
 

ФРЕНСКО ЧЕРВЕНО ВИНО ОТ 30 ГОДИШНИ ЛОЗИ BASTIDE TRADITION ROUGE 2020

ИЗБЕРЕТЕ ФРЕНСКО ВИНО ОТ ЛАНГЕДОК ОТ 30 ГОДИШНИ ЛОЗИ КУПАЖ ОТ 3 СОРТА

Chateau la Bastide Corbieres Tradition Rouge е френско червено вино от 30 годишни лози с добре балансиран и елегантен вкус.
Купаж от Сира (60%), Гренаш (20%) и Мурведр (20%), виното е сочно, ароматно, със средно тяло и 15 градуса алкохол.
Отличава се с опушени и пикантни аромати с меки и зрели танини. Ще усетите приятни нюанси на черни череши и касис. Перфектен партньор на вкусни червени меса, френското вино Традисион Руж на Шато Бастид впечатлява с доброто си съотношение цена-качество.
Гроздето се бере в оптимална зрялост, обикновено през нощта, и се преглежда ръчно за премахване на дръжките. Сетне виното отлежава в съдове от неръждаема стомана в продължение на 12 месеца. После се оставя да отлежи върху своята фина утайка в продължение на шест месеца, като се разбърква ръчно два пъти седмично.

Тероар: кватернерни тераси с големи обли камъчета. Изложение юг/югозапад, защитено от честите ветрове. Диви дрожди.

Виното Tradition Rouge 2020 е сочно, с наситен червен цвят и рубинени отблясъци. Има пикантен, опушен нос, доминиран от червени плодове, като касис и череши. Както и другите френски червени вина, които внасяме в Gourmet House, то има копринено нежни и зрели танини. Завършва приятно с хубава дължина и радва ценителите с отлично съотношение цена-качество.

СОМЕЛИЕРСКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ИЛИ КОМБИНИРАНЕ НА TRADITION ROUGE 2020 С ЯСТИЯ

Виното отлично се съчетава с червени меса, меса в сос и дивеч. Отпийте за начало две-три глътки без храна, като му обърнете по-специално внимание. Хубаво френско вино с атрактивна цена, Chateau la Bastide Tradition Rouge 2020 ще покаже своя максимум в чаши Riedel Syrah.

  • • CHATEAU LA BASTIDE TRADITION ROUGE 2020;
  • • Хубаво френско вино от 3 сорта и 30 годишни лози;
  • • 750 мл;
  • • Лангедок, Франция, подрайон Corbiеres.