Стъклен връх за Коледна елха 39 см ръчна изработка

Производител: Германия
Модел: NG60
Наличност: В наличност
60 лв.
*

Стъклен връх за Коледна елха 39 см ръчна изработка

Красивата Коледна елха има нужда от ВРЪХ

Декоративния връх за коледна елха се поставя на дървото последен, като завършек на празничната украса. Купете за елхата си този зашеметяващ стъклен връх! Изработен специално за Gourmet House, той е уникална комбинация от ръчно стъкло, великолепно издухано от майстор - стъклодув и ръчно рисувана декорация, които правят всяко изделие наистина уникално. Височината от почти 40 см придава на върха празничен завършек и добавя блясък на вашата елха.

Коледния връх за елха от издухано стъкло е сред традиционните стъклени украшения, които никога не излизат от мода. Прекрасен, нежен детайл, който прави елхата още по-стройна, придава й завършен вид и е празник за очите и сърцата.

С перфектен размер от почти 40 см, всеки върх за елха в колекцията ни внася вибрационна експлозия в Коледната украса на всеки дом.

Това чисто ново украшение може да се превърне в семейно съкровище, което да се предаде на бъдещите поколения!

Създаден от майстор – стъклодув с над 20 годишен опит в ръчно издухване на стъклени Коледни играчки, всеки наш ВРЪХ ЗА ЕЛХА е различен от другия. Рисувани на ръка, декорациите също са различни. Ще забележите следи от четката, разлика в декорите, формите и цветовете. Всичко това е част от артистичния чар, който съпътства изцяло ръчно изработените Коледни играчки и така добре отива на тези изящни художествени изделия.

Всяка декорация е различна от останалите и следователно изцяло уникална.

От опционалното меню изберете цвета на вашия връх за елха: сребро, злато или червено.

Всеки връх е в собствена картонена кутия, в която да го съхранявате до следващата Коледа.