450.00 лв. Име

Коледни чинии сервиз за 6 души с пиленца

Производител: Португалия
Модел: LoveBirds
Наличност: Очаква се доставка
450.00 лв.

Коледни чинии сервиз за 6 души с пиленца

Коледен сервиз за хранене от фин порцелан

Наистина, коледните чинии от този сервиз за хранене са изключителни! Сервиза включва 6 чинии за основно хранене с красиво каре в зелено и червено и 2 кантa от истинско злато 22 карата по ръба. Цветовете са наситени и се открояват красиво. Чинията за предястие и десерт, също 6 броя, е невероятна! На нея са нарисувани две влюбени пиленца, облечени с пуловери с коледни мотиви. Пиленцата се целуват, опрели човчици едно в друго, затворили очи. Прекрасна, мила сцена! Над главите им виси клонка имел. Според поверието, не може да се откаже целувка под имел. За любознателните, имел е растение с твърди зелени листенца и малки, топчести плодове. След целувката двойката трябва да откъсне едно от плодчетата на растението. След като всички плодове изчезнат, клонката вече няма силата да заповядва целувки, но не се притеснявайте, имела има много плодове!

Към чиниите за основно хранене и предястие (или десерт) в сервиза е включено и голямо плато за торта или мезета. Размера му е 31 см, а рисунките са същите, като при чиниите за предястие. Красив детайл, който внася приказно настроение е, че зад пиленцата вали сняг и проблясват малки златни точици. Изрисувани са с истинско злато 22 к. и придават още повече шик на този изключителен коледен сервиз.

За празничната трапеза съчетайте красивите коледни чинии с ленена покривка или луксозни подложки за маса с изящна изработка.

Gourmet House се специализира в обзавеждане от висок клас за вашия дом, включително изящен порцелан, луксозни прибори за хранене, кристални чаши и специални подаръци.

  • Коледен сервиз от порцелан;
  • Акценти от истинско злато 22 карата;
  • Красиви рисунки в наситени цветове;
  • Съдържа 2 размера чинии по 6 броя и 1 плато;
  • Съвместим с миялна, но само с течен препарат;
  • Не ползвайте таблетки, съдържат абразив;
  • Не ползвайте в микровълнова.