Коледна покривка за маса зелен тишлайфер за новогодишна украса

Производител: TGH Gourmet House
Модел: Коледна покривка 55x115
Наличност: В наличност
70.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Коледен тишлайфер за маса в зелено и златиста бродерия 115 см

Коледна покривка за маса с бродерия в златисто

Този коледен тишлайфер за маса в зелено и златиста бродерия е нещо, от което всеки интериор се нуждае. Това го прави идеален коледен подарък за жена или семейство, както и чудесна нова придобивка за самите вас.

Цвета е меко зелено, а материята 100 % полиестер. Разбира се, всяко електронно устройство показва цветовете различно, в зависимо от настройките си, затова ако за вас е от първостепенно значение точният нюанс на зеления цвят на тази коледна покривка, заповядайте в магазина ни на ул. Цар Шишман в София, за да я видите на живо.
Освен тишлайфер, такава покривка понякога бива наричана "рънър" или каре, макар, че тук формата не е квадратна. Нашият зелен коледен тишлайфер се предлага в два размера, между които да избирате от опционалното меню. По-големият тишлайфер е с размер 40 х 175 см, а другият 55 х 115 см. От снимките се вижда, че зеленият рънър 55 х 115 см е с 3 елхички на тясната си страна, а този с размер 40 х 175 см е с две.
Освен машинна бродерия, тези зелени коледни покривки имат и изрязани на ръка ажури с ромбоидна форма. Така масата прозира в тях и се интегрира още по-добре с покривката.
Дължината от 115 или 175 см е подходяща както за луксозна трапезарна маса, така и за коледна украса върху скрин. Съчетанието на зелено и златно създава подчертано коледно настроение. Подредете коледен поднос или плато за сервиране, което ще изпъкне добре с вашите празнични сладки. Алтернативно, напълнете красива купа с коледни играчки и аранжирайте в центъра.
Покривка като тази е подходяща и за Коледна трапеза, не само да украса. Поставете три тишлайфера през тясната страна на масата, хоризонтално, и ще получите 6 седящи места с покривка. Добавете червени салфетки от плат и създайте цветно, празнично настроение.
Подходяща за Коледната трапеза е и друг вид луксозна покривка от лен в бордо или червена ленена покривка. Разбира се, можете да изберете и други цветове - синьо, златисто или бяло, в зависимост от интериора или порцелановият ви сервиз.

Много ефектен, този зелен Коледен тишлайфер с бродерия е великолепна коледна украса за маса и декорация за дома.

  • • Коледен тишлайфер за маса в зелено и златиста бродерия;
  • • 100% полиестер;
  • • С ажурно изрязани ромбове;
  • • Размери: 40 х 175 см или 55 х 115 см;
  • • Цената от 70 лв е за 55 х 115 см, размера 40 х 175 см е 85 лв.