Марков парфюм Лалик Аметист с касис, къпина и мускус

Производител: Lalique
Модел: P12201-1
Наличност: В наличност
194 лв.

Марков парфюм Лалик Аметист с касис, къпина и мускус

Дамски парфюм Лалик с дървесни нотки, сочни плодове и мускус

Различен, парфюма Lalique Amethist е плодово – дървесен, за разлика от повечето дамски парфюми, които са предимно цветисти. Не, че тук няма цветя! Има божур и роза, но доминиращите аромати са други: боровинка, къпина и касис, дори черница и голяма ягода. За да създаде баланс и интрига, носът зад този аромат, Nathalie Lorson добавя пикантен пипер, чувствен мускус и бурбонска ванилия. Сложна и съблазнителна комбинация, отговор на нуждата от нещо различно на пазара.

Дизайнерът на флакона е Lalique, разбира се, а вдъхновението идва от обекта на Epines ("Бодли"), проектиран през 1920 г. от Ралф лалик. Бутилката за парфюмния екстракт е украсена с лиани от стилизирани къпини и е оцветена в съблазнително лилаво.

Интригуващ, със собствена физиономия, дамският парфюм Аметист е създаден за тези, които са уморени от типичните дамски аромати. Далеч от „класически парфюм“, Аметист ни дава възможност да бъдем различни.

Като всеки продукт на Лалик, закупен от Gourmet House и парфюма Lalique Amethist е в оригинална кутийка и прелестна торбичка с лого LALIQUE, завършваща с панделка.

Посетете магазина ни в София, нека ви изкушим лично!

  • Оригинален Парфюм Лалик;
  • Производител с високо реноме;
  • Lalique Amethist 100 мл;
  • Made in France.