Чайник от костен порцелан Royal Albert по дизайн на Miranda Kerr 1,25 л

Производител: Royal Albert
Модел: 40001822
Наличност: В наличност
185.00 лв.
Количество
+ -
 

Чайник от костен порцелан Royal Albert по дизайн на Miranda Kerr 1,25 л

Чайник Миранда Кер от костен порцелан Роял Албърт с пеперуди и божури

Красивият чайник от костен порцелан Royal Albert по дизайн на Miranda Kerr е съвместен проект на красавицата Миранда и известният английски бранд Роял Алберт. Чайникът е от изключително бял, лек и прозрачен костен порцелан с който английската марка Роял Албърт е световно известна. Рояци весели пеперуди и красиви розови божури украсяват повърхността на чайника, а кантове от 22 каратово злато му придават аристократичен шик. Разкошно декориран и ефектно опакован в красива подаръчна кутия, този английски чайник с пеперуди и вместимост 1,25 литра е марков подарък, подходящ за празник на майката или любимата.

Royal Albert луксозен порцелан ли е и заслужава ли си чайника от Миранда Кер?

Историята на Royal Albert датира отпреди 100 години. Maкар че самата марка Royal Albert е регистрирана през 1904 г., тя се появява на мястото на Albert Works, фабрика построена още през 1896 г. Компанията е кръстена в чест на принц Албърт, роден през 1895 г. и кръстен в памет на своя прадядо, най-известният от викторианските Алберти.
От самото си създаване, луксозните изделия, като чайника с божури и пеперуди от костен порцелан Royal Albert, привличат вниманието на потребителите с вкус към красивото и романтичното.
И до ден днешен Роял Алберт остава един от най-търсените производители на порцелан с богата история. Изящният порцеланов чайник от Miranda Kerr с пеперуди и божури олицетворява съвършенството на изделията от този английски бранд.

Как се прави костния порцелан Royal Albert за чайника Миранда Кер?

Чайниците Royal Albert Bone China се произвеждат от висококачествен костен порцелан, направен от смес от каолин, фелдшпат и пепел от животински кости. Порцеланът се глазира два пъти, изпича се при невероятно високи температури и се украсява с ръчно рисувани златни детайли от 22 карата злато и деликатни копирки, за да се получат красиви изделия, идеални за специален подарък. При красивият чайник с цветя и пеперуди имаме 5 златни канта и допълнителни акценти от злато по дръжката.
Уникалният производствен процес създава изключително здрав, но фин порцелан, който е бял и прозрачен, а декорациите не избледняват при ежедневно ползване. Разбира се, миенето без абразивни материали е задължително.
При ръчно миене не използвайте върху златото абразивна гъбичка за миене на съдове, а при миене в миялна машина, ползвайте само гел или течен препарат, вместо таблетки. Те съдържат абразив и са подходящи по-скоро за съдове за готвене.
Правилното миене на този чайник с цветя и пеперуди гарантира, че ще можете да се наслаждавате на красотата му дълги години напред.

Защо хората харесват порцелана Royal Albert и чайниците Миранда Кер?

Финият костен порцелан Royal Albert е много търсен от колекционери, любители на чай и тези, които искат красив подарък от порцелан. Неговият осъвременен класически дизайн, красиви декорации, както и богатата му история, го правят предпочитан от ценителите на фин порцелан по целия свят.
Известни със своята издръжливост и чар, чайниците от костен порцелан Royal Albert са отличен избор, когато търсим специален подарък от известна марка. Зашеметяващият дизайн на колекцията Миранда Кер за Роял Албърт я прави предпочитана при избора на марков подарък от фин костен порцелан.
Всяко красиво изделие от тази колекция, в това число чайника с цветя и пеперуди, може да се добавя към другите, така че с времето порцелановата колекция да се надгражда и обогатява.

Посетете нашия магазин за порцелан в центъра на София за да изберете от многото модели в наличност или поръчайте сигурна и бърза доставка с куриер.

  • • Чайник от костен порцелан Royal Albert по дизайн на Miranda Kerr 1,25 л;
  • • Подаръчна кутия;
  • • С акценти от истинско злато 22 карата;
  • • Мийте в съдомиялна машина или ръчно БЕЗ абразивни таблетки и гъбички;
  • • Вместимост: 1025 мл.