Lalique парфюм Perles De Lalique пачули, роза и черен пипер

Производител: Lalique
Модел: N12201
Наличност: В наличност
214.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Perles De Lalique Дамски парфюм пачули, роза и черен пипер

PERLES DE LALIQUE - едно от най-красивите парфюмни творения на луксозната френска марка

Perles De Lalique е дамски парфюм с пачули, роза и черен пипер. Шипров парфюм, ПЕРЛИТЕ НА ЛАЛИК е ода на вечната женственост, изобилстваща с щедри количества от най-висококачествените естествени суровини. Флакона е вдъхновен от вечната класика на кутията за пудра "Cactus", създадена от Рене Лалик през 1928г.

Какви са ароматите в Perles De Lalique?

Връхните нотки са Ирис (внасящ нюанси на пудра) и Българска роза, щедро даваща на парфюма съблазнително усещане за жена; Сърдечните нотки са Черен Бурбонски пипер от остров Reunion в Индийски Океан, избран заради своята пикантност и цветист аромат и Листа от Пачули, носещи дълбочина и плътност. В края, акордите Кашмирено дърво и Тонка добавят щипка елегантност и финес.

Парфюмът Perles De Lalique е носител на отличието "Най хубавия дамски парфюм" на известното списание Marie Clairе.

Автор на парфюмната композиция е Natalie Lorson. Заради способността й да създава ароматни шедьоври, Лалик работят с Натали Лорсон по множество проекти.

Всички изделия на Lalique в Gourmet House са оригинални. Ние умеем да правим стилни и ефектни подаръчни опаковки, както и да полагаме специални грижи за осигуряването на безопасно пристигане на вашите пратки, поръчани онлайн. Ако искате да направите луксозен подарък за жена, обърнете внимание нежната статуетка Lalique Anemone, която може да се използва и за прес папие; комплекта ще е изключителен!

Посетете и нашия красив магазин за парфюми в софия център.

  • • Perles de Lalique 100 мл.
  • Оригинален дамски парфюм Lalique Perles De Lalique;
  • В луксозна фирмена опаковка;
  • 100 мл;
  • Made in France