4600.00 лв. Име

LALIQUE MOSSI луксозна кристална ВАЗА в цвят кехлибар

Производител: Lalique
Модел: 10029000
Наличност: Очаква се доставка
4600.00 лв.

LALIQUE MOSSI луксозна кристална ВАЗА в цвят кехлибар

LALIQUE MOSSI уникална кехлибарено жълта ВАЗА ЛАЛИК за луксозен подарък

Mossi е прекрасна ваза! Малко неща са успели да постигнат истински знаков статус и да се превърнат в икона, но вазата "Моси" на Lalique го е направила. Това е най-вече резултат от силния визуален език на силуета й и нейната запомняща се, необичайна външност. Вместо отвън да бъде напълно гладка, повърхността на ефектната кристална ваза " Mossi " от Lalique е покрита с многобройни малки „кабушони“: изпъкналости, които имат за цел да разчупят светлината на хиляди малки парченца, подобно на калейдоскоп. Изненадващо, ако погледнем вътре във вазата, откриваме, че и от този ракурс е фасетирана по същия интересен начин.

Вазата "Mossi" на Lalique е създадена да впечатлява. Тя умело играе с вътрешната и външна перспектива, чрез своето матово сатенено покритие, в пълен контраст с изпъкналите заоблени повърхности, които са чисти и полирани до съвършенство. От гледна точка на дизайна, бихме определили вазата "Моси" от Lalique не като модерна, а по-скоро излъчваща една безвременна елегантност. Цветовете, в които се изработват вазите "Моси" на Lalique от този размер са истинска класика: кехлибар или прозрачно кристално стъкло. За постигането на блясъка на тези възхитителни вази са необходими много години практика от страна на висококвалифицирания стъклодув. Всяка ваза "Моси" е продукт на тази майсторските умения, защото е направена на ръка от най-финото кристално стъкло от някои от най-добрите майстори на Франция.

Независимо дали е пълна с цветя или не, вазата "Mossi" на Lalique е прекрасен декоративен предмет, който ни впечатлява и показва високата си класа от пръв поглед.

  • Кристална ваза MOSSI;
  • Чист кристал Lalique в цвят кехлибар - сатениран и блестящ;
  • Височина: 21см;
  • Диаметър: 18 см;
  • Тегло с опаковката: 3,5 кг;
  • В луксозна кутия с лого Lalique;
  • Made in France.