Legnoart Ghemme ТИРБУШОН чупещо рамо § дървена дръжка Миката

Производител: Legnoart
Модел: WF 1 TX
Наличност: В наличност
120 лв.

Legnoart Ghemme ТИРБУШОН чупещо рамо § дървена дръжка Миката

Тирбушонът като инструмент и аксесоар

Тирбушоните не са само механизъм за отваряне на бутилка вино. Макар това да е тяхното основно предназначение. Те, както всеки инструмент, се делят на хубави и лоши, работещи и неработещи, желани и безлични. Тирбушоните, говорят много и за своите притежатели, също като колите, часовниците или обувките. Колко са отдадени на страстта си, колко са суетни, колко са неглеже или безхаберни.

Защо да изберете именно тирбушон Legnoart Ghemme ?

Този прекрасен екземпляр на Legnoart изкован от стомана, с дръжка от ефектна Миката е и един перфектен инструмент. Погледнат откъм „гърба” се вижда уникалната шарка, характерна за ръчно кованите изделия. С двоен лост, за по-лесно и сигурно изваждане на дълги тапи, този професионален тирбушон разполага и с изключително остър нож за изрязване на фолиото около гърлото на бутилката.

Най-важната му част, спиралата, е с голям отвор в средата, както и с достатъчно раздалечени звена, за да не разкъсва тапата и да я вади цяла. Здрав, лесен за употреба и много впечатляващ, този тирбушон идва в прекрасна луксозна дървена кутия от две части. Това го прави един желан подарък, както за сомелиета, така и за винолюбители.

Не се колебайте да го вземете за свой приятел или роднина, независимо дали вече си има тирбушон. Разбира се, всеки си има поне един вкъщи. Просто този ще донесе, освен удоволствие от притежанието, и още един щрих в ритуала „Отваряне и пиене на вино”.

  • Луксозен тирбушон;
  • Дръжката на тирбушона е изработена в комбинация от дърво и матирана стомана;
  • Матиран завършек;
  • Луксозна кутия;
  • Дължина на тирбушона (затворен): 14,5 см;
  • Made in Italy.