380.00 лв. Име

Гъвкава луксозна ГРИВНА Лалик с момина сълза

Производител: Lalique
Модел: 10692600
Наличност: В наличност
380.00 лв.
Този продукт има минимално к-во на поръчка 10000

Гъвкава луксозна ГРИВНА Лалик с момина сълза

Гъвкава сребърна гривна Lalique Muguet

Нежна, сребърната гривна Лалик е изключително удобна. Тя може да се носи през целия ден, без да уморява ръката. За направата й, Lalique използват иновативна технология, която прави среброто меко и гъвкаво, като пружина, без да е такова на външен вид.

Отворена, елипсовидната сребърната гривна стои нежно и красиво на ръката, без да се върти. В двата й края има по едно фино цветенце от прозрачен кристал Лалик с бял център. В същност, това са малки момини сълзи, изработени перфектно!

Почитана не само заради омайното си ухание и финес, момината сълза е Символ на Късмета! Лалик използват това цвете често в женствените си колекции.

В скандинавските и германски легенди се разказва, че именно момината сълза е цветето на богинята на изгряващото слънце. В нейна чест устройвали празници, разпалвали огньове и танцували, а всичко наоколо украсявали с безброй букети момини сълзи.

За древните римляни, момините сълзи били ароматните следи на богинята Диана, паднали в тревата, докато тя тичала.

Нежна и удобна, гъвкавата сребърна гривна Lalique Muguet е подходяща както за млади момичета, така за улегнали жени, които предпочитат дискретни бижута. Може да се носи самостоятелно, или с други красиви бижута от колекцията Muguet. Доставя се в кутия за подарък Lalique с панделка, торбичка и сертификат за автентичност Lalique.

  • Дамска гривна Lalique Muguet Flexible;
  • Чист кристал - 2 броя с тегло 2,7 грама;
  • Сребро с приблизително тегло 6 грама;
  • В луксозна фирмена опаковка;
  • Made in France.