Масивно колие с опализирано стъкло и перли Modabox

Производител: ModaBox
Модел: 214
Наличност: В наличност
320.00 лв.
Количество
+ -
 

Масивно колие с опализирано стъкло и перли Modabox

Направете арт подарък на жена с авторско бижу

Великолепно, това масивно колие с опализирано стъкло и перли Modabox е създадено да впечатлява! Многоредово, то е богато и пищно. Цветовете напомнят морска вода. Сложната комбинация от материали включва ръчно стъкло, шушулки седеф, кубчета опал, перли и флуорит. Съчетанието на полу скъпоценни камъни и арт стъкло е особено красиво.

Изработено в една единствена бройка, това масивно колие е за дама, която харесва авторски бижута с естествени камъни. Отлична идея подарък за жена, колието може да се носи с почти всичко, поради не ангажиращите цветове. Акцент е централния пендант от ръчно стъкло в триъгълна форма, в което внимателният наблюдател ще забележи отпечатъци от миниатюрни черупки на охлювчета.

Посребрените елементи, в комбинация с изящната посребрена закопчалка подчертават високото ниво на това бижу. Закопчалката се обслужва лесно, без нужда от чужда помощ. В същото време е хитроумно замислена, така че не се разкопчава.

Пищно отпред, колието е само на един ред в задната си страна, за да е удобно за носене и да е леко. Купете за себе си или подарете за юбилей, годишнина или друг прекрасен повод.

  • • Дължина на колието: 49 см;
  • • Обиколка на колието: 29 см.

• Ръчно изработено дизайнерско колие
• Изработено от опализирано стъкло, ръчно стъкло, перли, седеф и посребрени елементи.
Значение на камъните:
Седефа носи радост, красота, спокойствие, притежава силна женска съзидателна енергия.
Перлите са символ на чистота, невинност и вяра. Някой хора вярват, че перлите са сълзите на боговете.

• Made in Bulgaria