Порцеланова чаша Dunoon Argyll с яхти

Производител: Dunoon
Модел: Classic Yachts
Наличност: Очаква се доставка
50.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Dunoon Argyll с яхти

ОТКРИЙТЕ ИДЕАЛНИЯ ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИТЕЛ НА ЯХТИ, ВЕТРОХОДЕЦ ИЛИ КАПИТАН

Идеална за любител на яхти, тази подробна чаша с рисунки на Ричард Партис представя илюстрации на добре познати ветроходни лодки като Endeavour и Britannia. Под всяка яхта е изписано наименованието й със син ръкописен шрифт.

ОТКЪДЕ ИДВАТ ТЕЗИ КРАСИВИ ЧАШИ?

Чашите Dunoon са от фин костен порцелан и са ръчно изработени в Staffordshire, Англия. Те се произвеждат с най-високо качество, като се използват традиционни методи, които са изпробвани и рафинирани в продължение на три семейни поколения в керамичната промишленост.
Argyll е модел мъгове с прав силует, който има здрава и удобна дръжка. Тя е по-широка в горната си част, отколкото в долната. За да се избегнат недоразуменията, понеже на английски Bone China означава костен порцелан, на всяка порцеланова чаша има стикер Fine Bone China Made in England.

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ХУДОЖНИКА, СЪТВОРИЛ КРАСИВИТЕ РИСУНКИ:

Роден в Бат, Съмърсет, Ричард сега живее в стара селска къща в долината Тамар в Корнуол. Интересът към природата и историята кара Ричард да съзерцава дълго всеки обект, който иска да нарисува. Работи с Dunoon в продължение на повече от 25 години създавайки емоционални картини за белоснежните чаши от костен порцелан.

Вдъхновен от тяхната красота и история, техническата тема за автомобилите и самолетите са негова страст

Височина 12.7 cm

• Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
• Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
• Вместимост: 500 ml
• Подходящи за микровълнова фурна

• Made in England