Чаша с котенца таби от английски костен порцелан Dunoon Kittens Tabby

Производител: Dunoon
Модел: Kittens Tabby
Наличност: Очаква се доставка
50.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Dunoon Wessex Kittens Tabby

Сладки котенца таби върху красива чаша от костен порцелан

Страхотна порцеланова чаша с любопитни малки котета таби, създадени за игри и гушкане. Рисунките са на талантливия Richard Partis. Богато декорирана, чашата има картинки дори по дръжката, дъното и вътрешността.

Dunoon са чаши от костен порцелан, ръчно изработени в Стафордшир, Англия. Впечатляват с финес, изключителна здравина, белота и прозрачност. Традиционните методи са разработвани и усъвършенствани от над 3 поколения на семейстото.
Модела Wessex има лека извивка в горната и долната част на чашата, което й придава класически вид. Дръжката е удобна, а порцелановата чаша побира 300 мл.

Какво означава термина таби котка?

Таби се отнася за окраската, а не за породата на котките. Това означава, че котка от специфична порода, например Мейн Кун, може да бъде описана като таби. Има четири разновидности на таби окраска: скумрия, класическа, абисинска и петниста. От четирите, скумрията е най-разпространеният вид; Според експертите: „Ивиците (на скумрия таби) са в прави линии по тялото, като рибен кост. Има ивици по краката и опашката, "М" на челото, ивици по бузите, една или повече ивици на гушката отпред, под брадичката и петна по корема. "

Оригинален подарък за любител на котки?

Тази луксозна порцеланова чаша с умилителни рисунки на сладки котенца е великолепен избор за подарък на момиче или човек, който обича котките. Окомплектована с красива подаръчна кутийка, чашата е готова да я поднесете в ръцете на някого, когото обичате и истински да го зарадвате.

Височина 9 cm

• Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
• Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
• Вместимост: 300 ml
• Подходящи за микровълнова фурна

• Made in England