Голяма чаша мъг костен порцелан Dunoon Sailboat Anatomy

Производител: Dunoon
Модел: Sailboat Anatomy
Наличност: Очаква се доставка
55.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша Енциклопедична Dunoon Sailboat Anatomy

Страхотна порцеланова чаша Dunoon Sailboat Anatomy

Чаша мъг с великолепни рисунки от Енциклопедичната серия на Dunoon. От чашата ще научите термините за лодките с платна, какво е устройството им и кое къде стои. Перфектен подарък за собственик на яхта.

Английската марка Дънуун има красива селекция от мъгове, чаши за чай и чайници от костен порцелан. Те са индивидуално опаковани в елегантни подаръчни кутийки. Мъговете се ползват всеки ден и са желан подарък.

Произведени са в Англия с много любов. Поддържаме над 300 различни дизайна.

Мислите, че костният порцелан е крехък? Помислете отново!

Костният порцелан (Bone china) е много по-фин и бял от обикновения. Вдигнат към светлината, той прозира. Костният порцелан е значително по-лек, а белотата му е млечна, за разлика от леко сивкавия цвят на обикновения порцелан. "Bone china" се произвежда по същия начин като обикновения порцелан, но има допълнителна съставка: костен прах...Той дава на порцелана уникалната му прозирност, млечната му белота, неустоимия финес и изключителната здравина. ДА! Костният порцелан е супер здрав! Мнозина смятат, че понеже е фин е по-лесно чуплив. Напротив! Добавеният костен прах се превръща в стъклоподобна маса след изпичане на 1200 градуса за над 8 часа прави уникална спойка. Мислите, че костният порцелан е крехък? Помислете отново!

Височина 15 cm

  • Материал: Фин костен порцелан, много бял и прозрачен
  • Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
  • Вместимост: 500 ml
  • Подходящи за микровълнова фурна
  • Made in England