Кристална купа с платина за подредба на масата

Производител: TGH Gourmet House
Модел: 2590,2591,2592
Наличност: В наличност
100.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Кристална купа за салата с платина

Луксозни купи със сребърна декорация за подредба на масата

Великолепна кристална купа за салата с платина в три размера. От опционалното меню изберете размерите, които ви харесват. Едно от най-атрактивните качества на трите купи е, че влизат една в друга и пестят място в шкафа.

Големия размер купа е подходяща за зелена салата и нарязани диня и пъпеш. Прекрасна фруктиера, кристалната купа с платина и диаметър 25 см побира и цели плодове със всякакви размери. Средната купа е също подходяща за салата, включително картофена или с паста. Идеална като фруктиера за по-дребни плодове, като ягоди, череши и кайсии, тази стилна кристална купа сияе на масата. За Великден я напълнете с яйца или козунак, а за Коледа - с дебели свещи или стъклени играчки.

Най-малката купа от трите е с размер, идеален за ядки. През зимните месеци в нея можете да сервирате краставички, туршия или лютеница. Когато са ви останали само няколко бисквити или сладки, именно нейния размер е най-подходящ за масата.

Украсени с кант от истинска платина, кристалните купи никога няма да загубят блясъка си. Платината е избрана, защото не оксидира и не потъмнява. Кантовете са предварително изпечени на висока температура, за да са устойчиви. Въпреки това, съветваме ви да не използвате абразивна гъбичка, когато миете тези красиви съдове.

Ако искате да добавите нещо в същия стил, предлагаме ви кана за вода и сок от нашата колекция.

Алтернативно, попитайте ни на 0888 10 65 65 за нещо "извън менюто", което да допълни по подходящ начин тези красиви кристални купи.

  • Купи от кристал с кант от платина;
  • Подходящи за плодове, зеленчуци и ядки, а също и за празнична декорация;
  • Купите влизат една в друга;
  • Всяка купа е с отделна цена, изберете от опционалното меню размера, който искате;
  • Made in Germany