2 кристални чаши Riedel Coca Cola

Производител: Riedel
Модел: 0414/21
Наличност: В наличност
50.00 лв.
Количество
+ -
 

Чаши за Кока Кола Riedel Coca Cola сет от 2

2 кристални чаши Riedel Coca Cola

Най-скъпата чаша за Кока Кола в света

Кристалната чаша Riedel Coca Cola е най-скъпата чаша за кока кола в света. Чашата е вдъхновена от оригиналната форма на бутилката на Coca Cola и е уникална в това, че съумява да извади най-доброто от вкусовите качества на тази световно известна напитка. Продават се в комплект от две.

Поръчани на Ридел от самата Кока Кола, чашите Riedel Coca Cola са създадени с цел да покажат на Кока Кола феновете истинските аромати, подправки и вкус на световно известната напитка. За разлика от други чаши, тези чаши НЕ са създадени да бъдат рекламни чаши и да се раздават безплатно. Точно обратното, кристалната чаша Riedel Coca Cola е специално конструирано изделие и е смятана за най-скъпата чаша за кока кола в света, макар че е машинно изработена и по нея няма никакви декоративни елементи. Това е чашата за истинските кока кола фенове.

Riedel (Ридел) е създадена през 1756г. Произвежда чаши в сърцето на Европа над 250 години, като за това време са се сменили 11 поколения. Марката Riedel е световно известна с дизайна и производството на най - висококачествени кристални чаши и декантери за вино и високо алкохолни напитки. Винарни и ресторанти от най - висок клас по целия свят използват Riedel. Ридъл произвежда колекции за всеки тип начин на живот и широк обхват от цени. Те са подходящи, както и за дегустации, така и за ежедневни вечери и пикник. Като основен представител на Ридел за България, ние предлагаме пълната гама техни продукти.

  • 2 кристални чаши Riedel Coca Cola;
  • Вдъхновени от оригиналната форма на бутилката на Coca Cola;
  • Материал: Безоловен кристал;
  • Подсилва вкуса на Coca Cola;
  • Вместимост на една чаша: 480 мл;
  • Може да се мие в съдомиялна машина.