Сервиз за чай костен порцелан Wedgwood Pin за 6 души

Производител: Wedgwood
Модел: 50150208
Наличност: Предварителна заявка
1080.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Сервиз за чай костен порцелан Wedgwood Pin за 6 души

Истинска платина върху луксозен сервиз за чай на Wedgwood

Уникално нежният сервиз за чай костен порцелан Wedgwood Pin за 6 души е дело на известния дизайнер Jasper Conran. Съвременна изчистена линия и акценти от благородна платина украсяват този шикозен сервиз за чай от костен порцелан, създаден за топ бранда Wedgwood. Финни, тънки като игла сребристи раенца му придават елегантност и модерен шик.

Силуета е съвременен, а формата на чашите за чай - съвършенна. Комбинацията с благородната платина е специално предложение към тези, които искат да избягат от класическото злато в сервизите от порцелан, но искат луксозен сервиз, подчертаващ статута им.

Лек и фин, костният порцелан е по-здрав от другите видове. Снежно бял и лек като перце, той впечатлява с аристократичната си осанка, дори когато е без декор.

Поддържа се лесно и се мие в миялна машина, а за да запазите непокътнати кантовете от платина или злато, спазвайте 2 правила:

  1. 1. Ползвайте само течен препарат, защото таблетките съдържат абразив и с времето изстъргват благородния метал.
  2. 2. Прецизно изчиствайте остатъците от храна преди да пуснете машината, в противен случай те също действат като абразив при силната струя на водата.

Аристократично семпъл и нескриващ благородния си произход, Pin Stripe на дизайнера Jasper Conran носи достойно името на Wedgwood с което всяка отделна негова съдина е подпечатана.

  • • Сервизът за чай "Jasper Conran Pin Stripe" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз;
  • • Материал: фин костен порцелан.

Сервизът за чай "Jasper Conran Pin Stripe" се предлага по поръчка и изисква предварителна заявка. Опционално от падащото меню можете да изберете, какво искате да съдържа Вашият сервиз.

Сервиз за чай "Wedgwood Jasper Conran Pin Stripe" за 6 души съдържа:

• Чаши за чай с чинийки - 6 бр;
• Подходящи за миална машина;

• Made in England