Wedgwood Amherst сервиз за хранене костен порцелан 10 души

Производител: Wedgwood
Модел: 501263
Наличност: Изчерпано количество
4,580 лв.
*

Сервиз за хранене костен порцелан Wedgwood Amherst за 10 души

Луксозен сервиз за хранене от костен порцелан с платинен кант

"Amherst" е клáсен сервиз за хранене от костен порцелан с кант от платина и нежно сиво. Сервизът за хранене е за 10 души и съдържа всичко необходимо за да посрещнете гостите си. Може да се мие в миялна машина, стига да следвате инструкциите да почиствате от хранителни остатъци и да изплаквате чиниите преди да ги миете в машината. Дори и дребни, хранителните остатъци действат като абразив и с времето ще протрият платинения кант. Препаратът за миялната машина трябва да е течен, а не таблетка.

Неустоимо красив, Амхърст е обект на желанието. Костният порцелан е снежно бял, без сивкави или жълтеникави нюанси. Платината се съчетава прекрасно с нежно сивия борд в перфектна хармония.

Wedgwood е перлата на порцелана!

Wedgwood 1759 e перлата на порцелана, символ на висока класа и стил. Изделията на Уеджууд редовно се появяват на престижните аукциони като Christie и Sotheby's. Wedgwood има в Бъкингамския дворец, Кремъл, Ватикана, множество резиденции, яхти и частни домове по целия свят. Gourmet House е представител на марката за България от 2000 година. Ако искате да имате сервиз от костен порцелан, ние сме експерти в областта и чудесни консултанти. При нас можете да поръчате по каталог или да изберете от богатия асортимент в магазина ни в София.

• Материал: фин костен порцелан