Vera Wang златни сватбени чаши

Производител: Wedgwood
Модел: 40015390
Наличност: В наличност
210 лв.
*

Vera Wang луксозни сватбени чаши златни

Сватбени чаши с "любовни възли" за Вашия празничен ден!

Златни чаши Вера Уанг Love Knots Gold - перфектни за вдигане на тост за Вашия сватбен ден! Несъмнено всяка една дама си мечтае за своята сватба и желае тя да е наистина перфектен. Сватбените чаши са важен елемент от този специален момент и именно поради тази причина, техният избор не винаги е лека задача. Тези великолепни ритуални чаши с позлатени елементи, блестящ кристал и характерните за серията сребърни "любовни възли", правят избора Ви значително по-лесен. Този впечатляващ модел е част от популярната серия Love Knots на прочутата дизайнерка Vera Wang. Чашите са с височина 27 см и се предлагат в луксозна кутия брандиранa с името на дизайнерката.

Vera Wang и серията Love Knots:

Красивите "любовни възли" са символ на тази наистина възхитителна колекция на дизайнерката Vera Wang. Те улавят в себе си чувството на обвързване и бляскаво докосване между възела, златото и кристала. Тази неустоима колекция е едно страхотно съчетание на романтика, традиция и съвременен стил, събрани в едно.

Vera Wang несъмнено е едно от най-известните и уважавани имена в модната индустрия. Изключително популярна с нестандартните си сватбени рокли - изключително красиви, екстрaвагантни и доста скъпи.

• Цената е за комплект от 2 броя
• Дизайнерски чаши от серията на Vera Wang - Love Knots
• Изработени от безоловен кристал, позлатено столче, декорирани с характерната за серията посребрена панделка

• Made in England