Ароматни свещи GRAPEFRUIT § BAY от CERERIA MOLLA

Производител: Cereria Molla 1899
Модел: Ароматни свещи GRAPEFRUIT § BAY
Наличност: В наличност
29.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Ароматни свещи GRAPEFRUIT § BAY от CERERIA MOLLA

Ароматните свещи GRAPEFRUIT § BAY са уникален парфюм за стая

Страхотните ароматни свещи CERERIA MOLLA GRAPEFRUIT § BAY са екзотични и слънчеви.
Техните сочни, сладко-горчиви цитрусови нотки изпълват всяко пространство с енергия и светлина. Grapefruit § Bay е радост от живота и слънце, попило в кожата. Тази ароматна свещ е една от любимите ни! Аромата е вълнуващ, сочен и сложен и те кара да го вдишваш отново и отново! Отлична идея за подарък за нов дом мъж или жена, тя ще допадне на всеки.
Ароматните свещи GRAPEFRUIT § BAY от Cereria Mollа предлагаме в 3 размера:

  • Мини ароматни свещи от 70 грама растителен восък с продължителност на горене 20 часа;
  • Големи луксозни свещи XL по 600 грама, които горят над 80 часа, имат 3 фитила и имат силата да ароматизират по-големи стаи.
  • Огромни луксозни свещи XXXL по 3,5 кг, които горят над 250 часа, имат 4 фитила и са истински мощни. Те са особено подходящи за луксозни жилища и хотели с големи отворени пространства, които да се ароматизират приятно.

Всички ароматни свещи Cereria Mollа, дори и най-малките, имат дървен капак. Горят плавно и нямат черен дим! Cereria Mollа е испанска бутикова компания, която прави всичко на ръка и от най-добрите материали.
Ароматите в свещите на Cereria Mollа са направени с натурални, естествени съставки и дори хората, чувствителни към други парфюми и ароматизатори могат да ги използват.
Без химически добавки като парафин, минерални производни и оцветители, луксозните ароматни свещи Cereria Mollа съдържат само растителен восък и етерични масла. Пламъка е плавен и постоянен, а фитила остава цял до самия край, което понякога липсва при свещи от по-нисък клас.
GRAPEFRUIT § BAY е парфюм с горчиво-цитрусов червен грейпфрут, който те кара да преглъщаш и сандалово дърво, добавени към леко соленият гурме аромат на дафинов лист. Отличен подарък за нов дом, парфюмната пирамида на свещта GRAPEFRUIT § BAY се състои от:

  • Връхни нотки: Червен грейпфрут, Годжи бери и Жълт грейпфрут
  • Средни нотки или "сърце" на аромата: Дафинов лист § Къпини
  • Базови нотки: Дървесни аромати (OUD), Сандалово дърво и Мускус, част от семейството на ориенталските парфюми.
    Това е смесица от съставки, които са най-общо сочни, изкусителни и вълнуващи, които отпускат сетивата и се харесват на всички.

Колко дълго трябва да горят ароматните свещи GRAPEFRUIT § BAY?

Ароматните свещи с леко горчив цитрус и дървесни нотки GRAPEFRUIT § BAY се запалват за настроение или романтична вечеря на свещи и се гасят щом аромата насити стаята. В зависимост от големината на парфюмната свещ и на помещението, това усещане може да настъпи след 30 минути или един час.
Запалени, ароматните свещи GRAPEFRUIT § BAY имат дълготраен парфюм и са отлична идея за подарък.
Подходящи са като подарък за нов дом, за мъж, за жена и за семейство.
При възможност посетете магазина ни в центъра на София за да разгледате огромната ни колекция на живо.