Lalique LE PARFUM ориенталски дамски парфюм

Производител: Lalique
Модел: lalique le parfum
Наличност: В наличност
192.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Lalique LE PARFUM чувствен § ориенталски дамски парфюм

Ориенталски дамски парфюм Lalique LE PARFUM

Аристократичен, Lalique LE PARFUM е чувствен § ориенталски дамски парфюм, създаден от Dominique Ropion. Едно вечно творение, което се е превърнало в истинска класика. Елегантността, хармонията и изключителното качество на подбраните съставки, превърнаха Le Parfum в луксозен продукт от изключителната вселена на Haute Parfumerie.
Le Parfum на Лалик е създаден с почит към характера на силни, чувствени и бляскави жени, които следват собствената си интуиция. Парфюм, пълен с необикновена красота, интимност и женствена харизма. Това обонятелно съкровище пленява със своята преливаща от топлота композиция и необяснимо магични сили на съблазън.

Какъв е аромата на LE PARFUM Lalique?

Връхните нотки са дафинов лист от индийския залив, а това не се среща често. Комбинирани са с бергамот и дъхав розов пипер, те придават опияняващ характер; средните нотки са предимно цветни: жасмин и хелиотроп с малко бадем; базовите: сандалово дърво, тонка, пачули и ванилия.

Красивата стъкленица на парфюма е украсена със закачливи червени пискюлчета. Луксозен подарък за жена, Le Parfum на Лалик в Gourmеt House е 100% оригинален. Само ние сме листвани в сайта на Бранда.

  • • Предлага се в 50 мл и 100 мл;
  • • От опционалното меню, точно под цената, изберете желаната разфасовка;
  • • Made in France by Lalique.