Datura нишов парфюм за жени на Villa Buti

Производител: Villa Buti
Модел: DP2
Наличност: Очаква се доставка
260.00 лв.

Datura нишов парфюм за жени на Villa Buti

Villa Buti DATURA - съблазън във всички измерения

DATURA, или Essenza N°2 е елегантен и изключително многопластов нишов парфюм, разкриващ последователно момина сълза, ирис, жасмин, сандалово дърво, амбра, сладък тютюн и топла дървесина, смола и мускус. Изключително дълготраен, той оставя топъл спомен след себе си. Съблазнителен и мамещ, дамският парфюм DATURA не е за малки момиченца, а за жени, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат.

Защо Villa Buti?

Villa Buti са бутикова парфюмерийна къща в сърцето на Тоскана. Те правят неустоими, понякога нежни, а друг път - провокативни нишови парфюми. Освен това, техните парфюми за стая, ароматните дифузери с пръчици са прекрасни! Няма да ги срещнете навсякъде: парфюмите и дифузерите за стая се правят в наистина малки количества и са трудно откриваеми. Но това е гаранция, че ако някой аромат ви плени, почти сигурно е, че няма да познавате човек със същия аромат. Великолепно, нали?

Какво означава НИШОВИ ПАРФЮМИ?

Нишовата или Селективна парфюмерия не са аромати, популяризирани чрез масирани рекламни кампании, в които са привлечени лица от шоу-бизнеса и модните списания. Това е по-скоро нуждата на парфюмера да създаде специален, авторски аромат под който да се подпише и с който да изгради облика си. Затова тези парфюми често са унисекс.

Авторите на селективната парфюмерия използват не само 100 % натурални етерични масла, но и търсят премиум качество, от най-добрата реколта и от специфичен регион, който дава именно желания нюанс... Важни са годината на производство на суровината и нейния „тероар”. Нерядко ароматите са провокативни или рядко срещани: дъвка съкъз, нежна пудра, сладък табак, тамян, кожа, дървесни тонове, мирта, треви, листа на смокиня...

Нишовата парфюмерия не се продава в хипермаркетите и в обикновените универсални магазини, а в артизански бутици в които между търговеца и клиента се завързва разговор като в клуб по интереси. Общуването и обмена на впечатления са неотменни за този тип луксозни магазини и това изгражда допълнителен „ореол” на парфюмната субстанция.

Нишовата парфюмерия дава на великите парфюмери творческа свобода, много време и не ги притиска с маркетингово налягане.

Накратко, ароматите в тази елитната група могат да удивляват, да ви накарат да се влюбите в тях, да ви смутят, шокират, потопят в спомени, но никога да ви оставят равнодушни.

  • Дамски парфюм цветен и мускусен;
  • Колекция нишови парфюми;
  • Villa Butti селективна парфюмерия;
  • 100 мл;
  • Made in Italy.