Datura нишов парфюм амбър и мускус на Villa Buti

Производител: Villa Buti
Модел: DP2
Наличност: Изчерпан
260.00 лв.
Количество
+ -
 

Нишов парфюм с амбър и мускус Datura от Villa Buti

Villa Buti DATURA - съблазън във всички измерения

DATURA, или Essenza N°2 е изумителен нишов парфюм с амбър и мускус от Villa Buti. Елегантен и изключително многопластов, Datura разкрива последователно момина сълза, ирис, жасмин, сандалово дърво, амбър, сладък тютюн и топла дървесина, смола и мускус. Интригуващо, нали? Изключително дълготраен, този прелестен нишов парфюм оставя топъл спомен след себе си. Съблазнителен и мамещ, DATURA не е за малки момиченца, а за жени, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат.

Какво означава НИШОВИ ПАРФЮМИ?

Нишовите парфюми не са аромати, популяризирани чрез масирани рекламни кампании, в които са привлечени лица от шоу-бизнеса и модните списания. Това е по-скоро нуждата на парфюмера да създаде специален, авторски аромат под който да се подпише и с който да изгради облика си. Затова тези парфюми често са унисекс.

Авторите на селективната парфюмерия използват не само 100 % натурални етерични масла, но и търсят премиум качество, от най-добрата реколта и от специфичен регион, който дава именно желания нюанс... Важни са годината на производство на суровината и нейния „тероар”. Нерядко ароматите са провокативни или рядко срещани: дъвка съкъз, нежна пудра, сладък табак, тамян, кожа, дървесни тонове, мирта, треви, листа на смокиня...

Нишовите парфюми не се продават в хипермаркетите и в обикновените универсални магазини, а в артизански бутици в които между търговеца и клиента се завързва разговор като в клуб по интереси. Общуването и обмена на впечатления са неотменни за този тип луксозни магазини и това изгражда допълнителен „ореол” на парфюмната субстанция.

Нишовата парфюмерия дава на великите парфюмери творческа свобода, много време и не ги притиска с маркетингово налягане.

Накратко, ароматите в тази елитната група могат да удивляват, да ви накарат да се влюбите в тях, да ви смутят, шокират, потопят в спомени, но никога да ви оставят равнодушни.

Защо Villa Buti?

Villa Buti са бутикова парфюмерийна къща в сърцето на Тоскана. Те правят неустоими, понякога нежни, а друг път - провокативни нишови парфюми. Освен това, техните парфюми за стая, ароматните дифузери с пръчици са прекрасни! Нишовите им парфюми няма да срещнете другаде: те се правят в наистина малки количества и са трудно откриваеми. Но това е гаранция, че ако някой аромат ви плени, почти сигурно е, че няма да познавате човек със същия аромат. Великолепно, нали?

  • • Дамски парфюм цветен и мускусен;
  • • Колекция нишови парфюми;
  • • Villa Butti селективна парфюмерия;
  • • 100 мл;
  • • Hand made in Italy.