11400.00 лв. Име

LALIQUE луксозна кристална ваза със златни лястовици Hirondelles

Производител: Lalique
Модел: 10624000
Наличност: Очаква се доставка
11400.00 лв.

LALIQUE луксозна кристална ваза със златни лястовици Hirondelles

Голяма ваза със златни лястовици от луксозния бранд Лалик

Изумителна, луксозна ваза, създадена за да отбележи 130-годишнината на къщата LALIQUE. Лястовиците, изобразени с релеф, сякаш се плъзгат с безметежна лекота и елегантност върху ръчно гравираното стъкло. Релефно изградени в сатениран кристал, емблематичен за Лалик, лястовиците върху тази великолепна ваза са ефектно разположени в графична игра на повторение.

Широката, отворена ваза "Hirondelles" е идеална за големи букети, а общата визия е абсолютно зашеметяваща. Голямата ваза "Hirondelles" на Lalique е истински ефектна, изработена от сатенирано и реполирано кристално стъкло, декорирано със злато.

Новата колекция "Хирондели" на Лалик бе представена в чест на 130-годишния юбилей на луксозния бранд. С възхищение и уважение към основателя на компанията и необятен художник Рене Лалик, лястовицата е централният мотив на тези художествени произведения от кристал. Избрана е, защото сред фауната, която се е превърнала във фокусна тема на много от орнаментите и бижутата, произведени от компанията, лястовицата остава специален източник на вдъхновение за Рене Лалик. Тази елегантна и бързо стрелкаща се в небето птица е предвестник на пролетта и символ на щастието и свободата.

За Лалик, както и за всички нас, Лястовицата е много положителен образ, носещ прекрасна символика.

  • Кристална ваза LALIQUE HIRONDELLES;
  • Чист сатениран кристал Лалик със златни елементи;
  • Височина: 29см;
  • Диаметър: 34 см;
  • Тегло: 10,4 кг;
  • В луксозна кутия с лого Lalique;
  • Made in France.