Кристална луксозна ваза ръчна изработка уникат

Производител: Марио Чони
Модел: Liquid Mood
Наличност: В наличност
3600.00 лв.
Количество
+ -
 

Дизайнерска ваза уникат от стъкло Liquid Mood

Кристална ваза Liquid Mood уникат от стъкло за луксозен подарък

Liquid Mood е кристална луксозна ваза ръчна изработка и е уникат. Цвета е тъмен карамел и е много, много красива! Изработена е от чист кристал с повече от 24% съдържание на олово и превъзходно пречупване на светлината. Бранда Марио Чони е синоним на качество и произведенията му са ценни заради своята художествена стойност, която продължава да се увеличава с времето.

Колко кристал има във вазата Liquid Mood?

Луксозната ваза Liquid Mood е уникален подарък. Самата й изработка е гигантско усилие. Представете си как се създава ръчно ваза от над 11 килограма кристал?! Изисква се огромна сила, съвършена концентрация и истинско майсторство, за да се роди едно такова художествено произведение. Съвсем естествено е, че подобни уникати се срещат рядко.

Ваза акцент в изискания интериорен дизайн

Великолепна, вазата Liquid Mood е акцент в изискания интериорен дизайн. Цвета, определен като "амбър" от Марио Чони и "тъмен карамел" от нас, е много топъл. Замисъла на дизайнера е да запечата красотата на момента в който капка пада в дълбока вода и надига други капки чрез енергията си. Ефимерността на този красив момент е в основата на Liquid Mood или "Течно настроение" на български. Изцяло ръчно полирана, изящната луксозна ваза е много гладка и приятна на допир. Дизайнерски уникат от стъкло, тази ваза не е задължително да бъде с цветя. В същност Liquid Mood е впечатляващо художествено произведение, чиято утилитарна функция е само бонус.

Изберете я за луксозен подарък за сватба, юбилей или друг специален повод. Нейната стилна подаръчна кутия с лого на Бранда ще направи поднасянето й още по-приятно.

  • • Височина: 43 см;
  • ​• Диаметър: 24 см.