Ароматни свещи CERERIA MOLLA Velvet Wood

Производител: Cereria Molla 1899
Модел: Velvet Wood ароматна свещ
Наличност: В наличност
29.00 лв.
*
Количество
+ -
 

Ароматни свещи CERERIA MOLLA Velvet Wood

Ароматните свещи Velvet Wood са уникален парфюм за стая

Великолепните ароматни свещи CERERIA MOLLA Velvet Wood са мистична комбинация от пикантни и топли акорди.
Подправки, лавандула и тютюн, с добавка на мъничко портокал и кедрово дърво оформят аромата на тази парфюмна свещ. Тютюнът внася мъжественост в композицията, а ванилията омекотява тютюневите тонове и добавя специфичен шик към аромата.
Тази ароматна свещ е превъзходна за дълбока и топла атмосфера. Отлична идея за подарък за нов дом, тя ще допадне на всеки.
Ароматните свещи Velvet Wood от Cereria Mollа предлагаме в 2 размера:

  • Мини ароматни свещи от 70 грама растителен восък с продължителност на горене 20 часа;
  • Огромни луксозни свещи XXXL по 3,5 кг, които горят над 250 часа, имат 4 фитила и са истински мощни. Те са особено подходящи за луксозни жилища и хотели с големи отворени пространства, които да се ароматизират приятно.

Всички ароматни свещи Cereria Mollа, дори и най-малките, имат дървен капак. Горят плавно и нямат черен дим! Cereria Mollа е испанска бутикова компания, която прави всичко на ръка и от най-добрите материали.
Ароматите в свещите на Cereria Mollа са направени с натурални, естествени съставки и дори хората, чувствителни към други парфюми и ароматизатори могат да ги използват.
Без химически добавки като парафин, минерални производни и оцветители, луксозните ароматни свещи Cereria Mollа съдържат само растителен восък и етерични масла. Пламъка е плавен и постоянен, а фитила остава цял до самия край, което понякога липсва при свещи от по-нисък клас.
Velvet Wood, с нотки на тютюн и ванилия, ни пренася в комфортно пространство, което ни кара да се чувстваме като у дома си.
Парфюмната пирамида на Velvet Wood се състои от:

  • Връхни нотки: Портокали, Черен пипер § Тамян
  • Средни нотки или "сърце" на аромата: Ванилия и Амбра (топли и успокояващи аромати от ориенталското семейство)
  • Базови нотки: Дървесни аромати (OUD), Кедър и Мускус.

Кехлибарът (Амбра или Амбър) е великолепна парфюмерийна нотка. Той е смесица от съставки, които са най-общо топли, с нежен, сладък аромат, който отпуска сетивата и се харесва на всички. Съчетанието с дървесни аромати (OUD) и мускус е уникално!

Колко дълго трябва да горят ароматните свещи Velvet Wood?

Ароматните свещи Velvet Wood се запалват за настроение или вечеря на свещи и се гасят щом аромата насити пространството. В зависимост от големината на парфюмната свещ и на помещението, това усещане може да настъпи след 30 минути или един час.
Когато горят, ароматните свещи Velvet Wood са дълготраен парфюм за дома и са отлична идея за подарък.
Подходящи са като подарък за мъж, за жена и за семейство. При възможност посетете магазина ни в центъра на София за да разгледате огромната ни колекция на живо.