Зелена чаша за чай Wedgwood Green Tea & Mint костен порцелан

Производител: Wedgwood
Модел: 40020293
Наличност: Изчерпан
160.00 лв.
Количество
+ -
 

Порцеланова чаша за чай с чинийка Wedgwood Green Tea & Mint

Подарете луксозна чаша за чай от реномиран бранд

Прелестната порцеланова чаша за чай с чинийка Wedgwood Green Tea и Mint на Wedgwood прави деня по-красив. Тя изпъква с цветовете и формата си, превръщайки чая в ритуал.
Wedgwood e създаден през 1759! Луксозните сервизи и чаши на Бранда са в музеите, дворците и политическия елит в целия свят. Тази прелестна порцеланова чаша за чай Уеджууд е от фин костен порцелан, а кантовете по чашката, чинийката и елегантната дръжка са ръчно рисувани с истинско злато 22к. Може ли да се ползва? Разбира се! Костния порцелан е супер бял, лек и полу прозрачен, но и много здрав. Може да се мие на ръка или в миялна машина, просто ползвайте течен препарат, а не таблетки и изчисвайте добре хранителните остатъци, преди да пуснете машината.

Какъв е порцелана Wedgwood?

Много може да се каже за порцелана Wedgwood! Притежание на короновани глави и частни колекционери, той не губи очарованието си през вековете. Символ на престиж и отличен вкус, порцелана Wedgwood може да украсява и вашето жилище. Изящната порцеланова чаша за чай с чинийка Wedgwood Green Tea и Mint на Wedgwood е и отлична идея за подарък.

Подарете тази прекрасна чаша от костен порцелан сама или в комбинация с още една на фин човек, когото искате да зарадвате!

• Материал: Фин костен порцелан
• 22 карата златен кант
Мие се в миална машина / Dishwasher Safe
• Подходящи за микровълнова фурна

• Made in England